Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Майкъл Мозли: Бърза диета действа безотказно

Д-р Майкъл Мозли е изключително популярен в Англия, благодарение на една чудна диета, която направи. Тя се нарича Бърза диета

Бърза диета (Fast Diet)  може да се срещне още и като Диета 5:2.

Лично д-р  Майкъл Мозли (Dr Mosley)  изпробвал въпросната диета, преди да я предложи на британците, писаха в dailymail.co.uk.

След като се убедил, че тя е добра и не крие никакви рискове за човешкото здраве, д-р Майкъл Мозли написа книга, в която даде ценна информация как да се прилага неговата Бърза диета.

michael-mosley
д-р Майкъл Моузли
michael-mously-fast-diet
д-р Майкъл Моузли

Книгата е преведена на български език и всеки може да я намери в книжарниците или в библиотеките.

Бърза диета е изключително лесна за прилагане. Тя е евтина и не изисква някакви специални ангажименти, освен да се спазва простото правило, че 2 дена от седмицата човек се храни с по-малко количество храна.

При здравословна норма от 2 000 Kcal за жените и 2 600 Kcal за мъжете, през тези два разтоварващи дни жените трябва да се хранят с 500  Kcal, а мъжете с 600 Kcal.

Има изискване тези 2 дена да не бъдат последователни, а поне през 1 (сряда и петък, вторник и четвъртък).

Тогава трябва да следите каква храна и в какво количество я приемате, за да не надвишите дневната позволена доза.

michael-mously-fast-diet
д-р Майкъл Моузли

За улеснение на читателите д-р Майкъл Мозли е направил справка кои храни колко калории съдържат, за да може всеки да си направи сметка какво да приема, дори и през останалите свободни дни.

Когато започвате Бърза диета на д-р  Майкъл Мозли трябва да имате предвид, че това не е една обикновена диета за сваляне на излишните килограми, а е начин за прочистване на организма и за постигане на вътрешно равновесие.

С помощна на Бърза диета на д-р Майкъл Мозли ще повлияете добре и на вашия мозък, понеже ще го предпазите от различни болести като слаба памет, амнезия и други.

Освен това, с разтоварващия   режим на д-р Майкъл Моузли ще успеете да подобрите работата на вашата храносмилателна система.

Както научихме от чуждата преса, от Бърза диета на д-р Майкъл Моузли вече са отчетени положителни отлични резултати.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *