Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Премахнете гнева и напрежението от дома си със съветите на фън шуй!

Отличен начин да премахнете напрежението и гнева е да поставите шест кристални кълба в семейните зони на жилището, особено в югозападните или северозападните ъгли.

Те ще донесат спокойствие в отношенията. Числото 6 символизира небето, а кристалните кълба сочат съюз между триграмите на небето и земята – Чиен и Кун.

Белите порцеланови вази с гладка повърхност могат да бъдат добър заместител на кристалните кълба. Тяхната повърхност изглажда отношенията и осигурява безпроблемно осъществяване на вашите проекти, като отстранява препятствията.

Един голям едноврьх естествен кристал, поставен в центъра на жилището и осветен с лампа, ще намали всички видове напрежение и всяка склонност към гняв, насилие или враждебност.

Кражби

Жилищата, които страдат от шока след извършен обир, трябва веднага да бъдат пречистени от отрицателната енергия. Когато къщата ви е била ограбена, използвайте вода със смес от сол и шафран, за да почистите всички врати и прозорци. Направете това три пъти, като обикаляте къщата по посока на часовниковата стрелка. След това поставете водата със сол и шафран на входната врата и я дръжте там три дни. Също така лампите трябва да светят непрекъснато поне три дни.

Друг начин е да използвате пеещата паница, която да попие всичката остатъчна отрицателна енергия. Обикновено, когато домът е бил ограбен, обитателите му със седмици живеят в страх и е необходимо този облак от опасения или отрицателна енергия да се разсее, за да не подейства като катализатор за активиране на други видове лош късмет.

Ефикасна противоотрова в този случай е да поставите обърната метла на стената до вратата. Смята се, че това пази къщата от кражби. Китайците вярват, че двойка Чи Лин или лъвове, поставени от двете страни на входната врата, имат същия ефект.

Правни усложнения

Смята се, че ин водата е мощно средство за поглъщане на свадливите вибрации, които водят до правни усложнения. Махнете всички вятърни чанове, часовници и други движещи се предмети около вратата. Поставете там изображение или статуетка на птица в полет, насочена навън – това ще намали отрицателния ефект от правни спорове и дори може дa реши проблема изцяло. Птиците са чудесни символи на успокояването и предпазването от злополуки. Ако сте въвлечени в съдебно дело, носете бижута с формата на птици, за предпочитане в полет.

 

Продължение …

 

 

Научете повече за фън шуй!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *