Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Фън шуй съвети за премахване на напрежението и гнева от дома ви

Част 1

Ако проблемът е продължителен гняв, който води до насилие и шумни кавги, пуснете пари във ваза и налейте ин вода.

Китайската дума за „ваза“ е „пин“, което означава и „мир“, затова в много китайски домове са изложени красиви вази, които създават атмосфера на спокойствие и хармония. Все пак вазите действат само когато са поставени в непретъпкани с непотребни вещи домове и са пълни с неподвижна (ин) вода, която има способността да поглъща и разтваря гнева.

Клюки

Ако страдате от лоши клюки на работа и в социалния си кръг, най-добрият начин да премахнете отрицателната енергия и да намалите честотата на появата и ефекта й върху вас е да прогоните със звуци дявола на бъбривостта. Окачете чифт метални чинели току до входната врата на дома си, за да преодолеете символично отрицателния ефект от клюките.

Можете да носите и мистичния възел в зелено (от нескъпоценен нефрит), за да спрете клюките, възпрепятстващи бизнеса ви; от злато, за да намалите глупавите клюки, и с диаманти, за да противодействате на клюки, които спират възхода на кариерата ви. Същата работа вършат и цветните кристали.

Завист

Образът на петела е средството срещу завистта в офиса, която води до злобни сплетни. Поставете бял (или златно-червен) петел върху бюрото си в работата и го оставете да изкълве всичките ви проблеми. Той е особено подходящ за хора, чиито бюра са сврени в тесни ъгли или подредени в „стоножка“ – едно след друго в две редици, което е отлична почва за клюки и злобни подмятания.

За да си осигурите достатъчна защита, окачете месингово огледало в дома си – и по-точно в ъгъла, който се пада по диагонал на входната врата. Китайците вярват много и в амулетите и талисманите. Носенето на дракона, костенурката, Чи Лин или мистичните символи е чудесно средство за отблъскване на всички отровни стрели, изпратени към вас.

Смята се, че мечовете със старинни китайски монети, свързани заедно с червен конец, прерязват невидимата отрицателна енергия с голяма точност, а закривените метални ножове пречистват жилищното пространство от всякакви недоловими негативни фактори, които може да влияят зле върху благополучието.

 

 

Петте животни на фън шуй

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *