Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудодеен сок от моркови, цвекло и краставици премахва камъни в бъбреците

Пясъкът и камъните в бъбреците и жлъчката се об­разуват в резултат на неспособността на организма да се освободи от неорганичния калций, който се натруп­ва вследствие на консумацията на храни, съдържащи концентрирана скорбяла и захар.

сок от моркови, цвекло, краставици, камъни в бъбреците

Храната, която поглъщаме, се смила от храносмила­телния тракт и нейните елементи се пренасят от кръв­ния поток до черния дроб за по-нататъшна преработка. За нещастие „концентрираните“ зърнени храни и тес­тени продукти не могат да се усвоят напълно и различ­ни елементи, в това число и калцият, навлизат в черния дроб, откъдето попадат в жлъчката. Живият органичен калций е необходим на целия организъм и може да се дос­тави единствено от плодовете и зеленчуците и техните со­кове. Органичният калций се разгражда изцяло от черния дроб и се асимилира пълноценно от клетките и тъканите.

Калцият в продуктите, съдържащи концентрирани захари и скорбяла, преминали през термична обработ­ка, е неорганичен и не се разтваря във вода. Присъ­ствието му в организма е неестествено и затова кръвта и лимфата се стремят да го изхвърлят. Първото удобно място за депонирането му е жлъчката. Друго такова място е т. нар. край на кръвоносните съдове, например в корема, където могат да се образуват тумори или в областта на ануса, около който се появяват хемороиди. Често неорганичните атоми на калция достигат до бъб­реците, предизвиквайки формиране на бъбречен пясък или камъни. Тези процеси на натрупване са резултат от продължително консумиране на храни, съдър­жащи неорганичен калций, например зърнени продук­ти, тестени и захарни изделия.

Опитът е показал, че отстраняването на утаения калций в жлъчката или бъбреците чрез хирургична на­меса е излишно, може би единствено с изключение на някои тежки случаи. Затова спокойно можем да прибегнем до помощта на Природата, която е велик лечи­тел, изцеляващ ни чрез интелигентни методи и естест­вени продукти.

Сокът от лимон (1 брой), разтворен в чаша топла во­да, консумиран по няколко пъти на ден, в комбинация със сок от моркови, цвекло и краставици (1 чаша 3 пъ­ти дневно), помага за прочистване на камъни или пясък от жлъчката и бъбреците за период от някол­ко седмици.

Като пример за ефикасността на тази рецепта бих посочил опита си с бизнесмен, наближаващ петдесетте. Той беше притежател на голяма верига от магазини и състоянието му се изчисляваше на милиони долари. От години страдаше от остри болки в жлъчката, които се дължаха на наличието на камъни в нея. Страхът и пос­ледвалият отказ от хирургична намеса бе единствената причина жлъчката му все още да бъде на мястото си.

След известно време нашият бизнесмен прочел едно ранно издание на тази книга, откъдето научил за мето­дите на соколечението. Той се свързал с човек, запоз­нато принципите на тази терапия, който му обяснил, че бързото лечение със сокове може да доведе до поява на неприятни усещания. Тези болки траели от няколко ми­нути до час, но в крайна сметка отшумявали бързо, за­едно с разтварянето на калция в жлъчния мехур. Чо­векът започнал да пие топла вода с лимон (по дванай­сет чаши на ден), както и по 150 мл сок от моркови, цвекло и краставици дневно. На втория ден той изпи­тал силни спазми в продължение на 10-15 минути. В края на седмицата отново настъпила криза, която го накарала да се превива от болки за около половин час. Скоро, обаче, болките преминали и малко след това камъните били изхвърлени, предизвиквайки помътняване на урината. От този момент нататък бизнесменът се променил. Започнал да отделя повече време за почивка и при нужда да използва естествени­те методи за лечение. Той често споделял, че се чувства двадесет години по-млад. Това не е изолиран случай. Хиляди хора по света са открили лечебните свойства на пресните зеленчукови свойства.

ПРОБВАЙТЕ И ТАЗИ ЗДРАВОСЛОВНА КОМБИНАЦИЯ:

СОК ОТ МОРКОВИ, ЦВЕКЛО И КОКОСОВ ОРЕХ

Соковете от моркови, цвекло и мляко от кокосов орех имат общоукрепващо действие, като в същото време спомагат за прочистване на бъбреците и жлъчка­та. Тази комбинация съдържа голямо количество ал­кални елементи като калий, натрий, калций, магнезий, сяра, силиций, които се намират в подходящи за чо­вешкия организъм пропорции.

 

 

Диета след премахване на жлъчката – холецистектомия

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *