Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 неслучайни истини за трайно отслабване

Всяка жена е цар в това да изпада в крайни състояния, но се оказва, че причината при много дами е, че са на вечни диети

 

отслабване

Имаме ли пикове и спадове на инсулина, създаваме по-изнервен организъм, затова през целия ден трябва да поддържаме нивата на кръвната захар в организма си. И вместо да търсим с жаден поглед шоколад, най-добре е да ядем плодове, а и да се храним редовно. За да не сме нервни, е нужно да приемаме бавни въглехидрати на всяко хранене. Това са пълнозърнестите храни. Без необходимото количество мазнини и белтъчини химичните процеси в организма не се случват или стават бавно, затова е необходимо да приемаме и от тях.

Лъжичка мед в чаша мляко преди лягане

За да не се въртим в кревата в мъка, че не можем да заспим, не бива да си лягаме гладни. Нужно е вечерта да се захраним добре, не говорим за преяждане, а да хапнем балансирано. Ако минат 4-5 часа и пак не заспиваме, нека мушнем лъжица мед в устата си или да имитираме вечеря, като хапнем малък сандвич.

Фрешовете натоварват организма

Много ни харесва да си пийнем прясно изцеден сок от портокали или грейпфрути, но според диетолога Цветан Петков: „Фрешовете са наказание за организма, освен ако не се използват за пречистване за няколко дни.“ Според него фрешът може да се пие рядко за удоволствие, защото натоварва организма с много захар. Не се препоръчва вечер и след хранене. Според специалиста по хранене Владимир Мутаров вместо фреш по-добре да пийнем смути, защото е по-богато на полезни вещества.

Важен ли е спортът за отслабването?

Ако целта ни е да влезем в топформа, той е задължителен, иначе не е. Ако се спортува, си осигуряваме по-здраво тяло и то ни се отблагодарява, като по-лесно влиза в състояние на губене на тегло, защото ускорява метаболизма ни. Освен това ендорфините, които организмът отделя при спорт, правят по-тъжните и нещастни хора – щастливи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *