Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Десислава: Обичам да похапвам, но се ограничавам

Десислава

Винаги изглеждате в прекрасна форма. Как я поддържате?

-Имам отношение към хра­ната, обичам да си хапвам и доста усилия ми коства да пазя добрата си форма. На­лага се през по-голямата част от времето да се ограничавам, като, разбира се, има пери­оди, в които се поотпускам. Но преди всичко се старая да се храня здравословно. Това изключва от менюто ми пър­жени, тестени и захарни хра­ни. Употребявам само малко кафява захар, пълнозърнести продукти, кафяв ориз.

 

В зимния период пиете ли витамини, приематели хранителни добавки?

-Не. Единствената хранител­на добавка, която от време на време взимам, е китайска – с женшен за подсилване на имунната система. Но има нещо, което спазвам редов­но. Правя си по едно сезон­но гладуване по схемата на Пол Брек или по системата на д-р Ковачева и д-р Еми­лова. Всеки сезон гладувам. Гледам да го правя, когато не съм натоварена с много ангажименти. Не взимам спе­циални мерки срещу зимните инфекции. Но обичам да си хапвам лук и чесън, когато мога, разбира се, Знам, че те предпазват от болести, затова винаги когато съм си вкъщи и няма да излизам, си хапвам. Обичам и употребявам много подправки.

 

Използвате ли билки за лечение?

-Да, разбира се. Вкъщи имам страшно много различни ви­дове билкови чайове. Това поддържа и добрата форма. Предпочитам да употребявам набрани и изсушени билки, а не готовите чайчета.

 

Сигурно често се сблъск­вате със завистта и лошите мисли на някои хора, това можели да ви разболее, или да наруши добрата ви кондиция?

-Не. Мисля, че не може, защо­то отдавна съм си изградила собствена самозащита. Раз­бира се, от време на време се сблъсквам с такива чувства и разочарование, но съм под­готвена. Освен това гледам да се обграждам с положително настроени хора. Опитвам се да мисля за хубавите неща около мен и да не обръщам внимание на лошите. Естест­вено, има достатъчно много хора, които могат да те разо­чароват или да те изнервят, но на мен бързо ми минава.

 

Как успявате да се справите с голямото натоварване във ваша­та професия? Имате ли някаква тайна?

-Най-добрият начин е сънят. За мен сънят е много, много важен, затова, когато имам достатъчно свободно време, гледам да се наспивам дос­татъчно. Тогава се чувствам много добре. Разбира се, не може и без малко спа проце­дури. Не си падам по най-го­лемите глезотии. Просто обо­жавам хубавия класически масаж. Това е най-доброто средство за премахване на умората. Имам и една малка тайна – да сменя за малко средата. Реша­вам и заминавам някъде.

 

Обичате да пътувате?

– Да, много. Ето например преди няколко месеца зами­нах за Ротердам на концерт на Бой Джордж, с когото се по­знавам лично, приятели сме и по негова покана отидох. Бях приятно изненадана, защото той ме поздрави с една песен пред 16-хилядната публика. Това е прекрасен спомен. Загърбих всичко лошо тук, заредих се с много положи­телна енергия.

 

Къде обичате да ходите?

-Предпочитам екзотичните места. Най-много ми допа­да азиатската екзотика. Била съм в Тайланд, в Малайзия, в Сингапур, на Малдивските острови. Мечтата ми е да отида в Япония, много ме привлича нейната култура и начин на живот. Чувала съм, че през есента било особено красиво.

 

Посещавате ли фитнес, спортувате ли?

-При мен добрата форма се дължи до голяма степен на гена. Но, разбира се, правя и упражнения – лицеви опори, коремни преси, клякания, това са ми любимите упраж­нения. Освен това правя раз­тягане на мускулите в сед­нало положение, обтягания за краката, за дупето. Малко мъжки са тия упражнения, но имат ефект. Не съм фитнес маниак. Ха­ресва ми, когато една жена се поддържа, но не ми допада, когато изглежда прекалено мускулеста. Харесвам малко по-пухкавите и женствени жени.

 

Как гледате на козме­тичните операции и слагането на силикон?

-Все още не съм в годините, когато трябва да мисля за та­кива неща. Пък и се харесвам. Смятам, че ако човек харесва себе си, и останалите хора ще го харесват. Вярвам, че ако някой няма самочувст­вие, това си личи и другите няма да го приемат. Е, от вре­ме на време и аз изпадам в положение да си мисля „Ето това трябва да променя -брадичката или скулите…“ Но природата ни е създала такива, каквито трябва да бъдем, всичко хармонира и затова не мисля засега да се променям.

Иначе одобрявам естетич­ната хирургия, ако човек има крайна нужда, ако има недостатъци или дефекти, които го притесняват. Много млади момичета са с надути обезформени устни. А няма нищо по-хубаво от естестве­ната красота. Не смятам.че младите момичета на по 18-20 години трябва да прибягват до подобни интервенции. Ко­гато някой направи много та­кива хирургични намеси, той вече не е себе си, губи излъч­ването си. Не съм против тези операции, но човек наистина трябва да има голяма нужда и да го прави в името на голяма цел, а не просто така.

 

Суеверна ли сте? Имате ли си някакви талисмани или ритуали?

-Не съм много суеверна. В рамките на нормалното. Вяр­вам в поверията – за счупено­то огледало или ако трябва да се върна за нещо… Нямам специални талисмани или ритуали, преди да изляза на концерт. Понеже съм изуча­вала рейки, преди да пея пред публика, понякога зареждам самата сцената с положителна енергия.

 

Какъв е обратният медал на вашата извест­ност?

-Човек, при когото е дошла славата, търпи и негативи, но според мен позитивните неща са повече. Всяко нещо има своята цена. Когато дойде славата, тя ти отнема от лич­ния живот. Но аз харесвам живота си такъв, какъвто е, харесвам таланта, който Бог ми е дал, чувствам се полез­на и значима за доста хора и това е нещото, което осмисля живота на човек.

 

Д-р Касабие: Гладниците лъжат!

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *