Билки при натрапчиви идеи

Набавете си смес от равни части листа от мента, маточина, конски кестен, кори от плод на ябълка, жълта тинтява. Накиснете 1 супена лъжица от сместа в 1 чаена чаша студена вода, оставете да кисне 1 час, заварете за малко, изчакайте 8 минути и прецедете. Пие се по 2-3 чаени чаши дневно.

Срещу натрапчиви неврози често помагат билковите чайове от лайка, хвощ, пача трева. Запарете 1 пълна чаена лъжичка от съответната билка с 1 чаена чаша вряща вода, оставете да кисне 6 минути и прецедете. Пие се подсладен с малко мед.

Ако предпочитате чай от една билка пийте известно време всеки ден по 3 чаени чаши от изтравниче, глогов цвят или седефче. Може да проведете последователно лечение и с 3 вида чай като всеки от чайовете пиете в продължение на 2 седмици. Трите чая се приготвят по един и същи начин. Запарете една чаена лъжичка от съответната билка с 1 чаена чаша вряща вода, похлупете, изчакайте 5 минути и прецедете. Пие се по 3 чаени чаши на ден-първата рано сутринта, на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *