Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки при натрапчиви идеи

Набавете си смес от равни части листа от мента, маточина, конски кестен, кори от плод на ябълка, жълта тинтява. Накиснете 1 супена лъжица от сместа в 1 чаена чаша студена вода, оставете да кисне 1 час, заварете за малко, изчакайте 8 минути и прецедете. Пие се по 2-3 чаени чаши дневно.

Срещу натрапчиви неврози често помагат билковите чайове от лайка, хвощ, пача трева. Запарете 1 пълна чаена лъжичка от съответната билка с 1 чаена чаша вряща вода, оставете да кисне 6 минути и прецедете. Пие се подсладен с малко мед.

Ако предпочитате чай от една билка пийте известно време всеки ден по 3 чаени чаши от изтравниче, глогов цвят или седефче. Може да проведете последователно лечение и с 3 вида чай като всеки от чайовете пиете в продължение на 2 седмици. Трите чая се приготвят по един и същи начин. Запарете една чаена лъжичка от съответната билка с 1 чаена чаша вряща вода, похлупете, изчакайте 5 минути и прецедете. Пие се по 3 чаени чаши на ден-първата рано сутринта, на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *