Дърветата са енерговампири – зареди се със сила от гората СЕГА!

Ако не ви достига енергия, дърветата са в състояние да ви я дадат

durvo-zdrave-gora Ако пък имате излишък от лоша, отрицателна енергия – пак дърветата ще я отнемат. Обмяната на енергия може да бъде настроен, както следва. Дърветата са енерговампири, защото унищожават само лошата енергия.

Първо трябва да си харесате дърво. Така ще определите дали ще „вземате“ или ще „давате“ на енергия. Това може да се разбере като използвате най-обикновена лента от памучен плат. Хванете я с палец и показалец. Изпънете ръка и вижте накъде ще отиде. Ако е към дървото – вие ще се освободите от лошата енергия. Ако е към вас – дървото ще ви даде добра енергия.

Потърсете голямо и красиво дърво. Поздравете го, разкажете му за себе си. Дръжте се с него като със стар приятел – откровено и искрено. Само по този начин е по-силен енергийния обмен.

В началото може просто да седнете и да облегнете гръб. Отпуснете се. Слушайте вятъра, скърцането на дървото, шумът на листата, песента на птиците. Изпразнете главата си. Когато сте готови, прегърнете дървото и се освободете от всичко, което ви тежи.

Ако емоционално не се чувствате добре, изберете дървета като бреза, дъб или бор. Старите хора дори казват, че борът може да ви избави от урочасване или от лоша енергия.

Кестенът ще се погрижи за вашето здраве, а кленът ще ви дари със сила.

Помнете, че не бива да прекалявате с общуването с дърветата. 10 минути на ден са достатъчни. Ако обмяната на енергия продължи повече време е възможно да се появи главоболие и отпадналост.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *