Древно средство от тайгата за укрепване на организма

Това е едно чудесно, лесно и достъпно средство, което ще ви помогне да ликвидирате умората и болестите

борови иглички Уникална древена рецепта от тайгата за насърчаване на доброто здраве чрез доказани в продължение на векове лечебни компоненти позволяват лесно да се засили имунната система, за да се повиши устойчивостта към вируси и инфекции. В допълнение, инфузията е отлично средство за нормализиране на почти всички органи и системи на тялото, от стомаха и червата, до мозъка, като се мине през сърдечно-съдовата и нервната система.

Как да си направите древното лечебно средство от тайгата за укрепване на организма?

Получаване и приложение: необходими са ви две чаши борови иглички, които е хубаво да са събрани напролет. Игличките се заливат с една чаша вряла вода. Добавете след това една супена лъжица риган и шепа плодове от шипка, чаена лъжичка листа от боровинки или малини и оставете да се влее в продължение на три до четири часа. След това прецедете. Вземете от този чуден лекарствен състав по 150 мл два пъти дневно половин час преди хранене, като добавите и една чаена лъжичка мед или домашно сладко от боровинки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *