Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Правете тези лесни упражнения от йога за премахване на умората и стреса

Опитайте тези упражнения от йога, които ще премахнат вашата тревожност, болки в гърба, горещи вълни и ще подобрят цялостното ви състояние

Упражнение 1

Застанете на колене и седнете върху петите си. Наведете се напред и поставете гърдите на бедрата, а главата на пода. Задръжте за 8 до 10 вдишвания. Изправете се на колене и повторете 5 пъти. Това е много лесно и много ефикасно упражнение.

 

Упражнение 2

За да получите позата, която виждате на снимката, застанете на колене и плъзнете дясното коляно напред към дясната китка и десния глезен към лявата китка и протегнете левия крак назат. Задръжте за 5-8 вдишвания и се изправете на колене. Повторете 5 пъти.

 

Упражнение 3

Седнете на пода, поставете дясното бедро легнало, а левия крак прехвърлете върху десния, както е показано на снимката. Поставете десния лакът на лявото коляно с вдигната дясна ръка, като натискате палеца и показалеца. Поставете лявата ръка на пода зад вас. Вдишайте и издишайте 5 до 8 пъти, след което разменете краката и ръцете. Повторете упражнението на всяка страна по 3 пъти.

 

 

Упражнение 4

Застанете на ръце и колене, след това спуснете лактите към пода, успоредно на раменете. Повдигнете таза, изпънете краката, като останете стъпили на цялото ходило. Вдишайте и издишайте 5 пъти и се отпуснете в първоначална поза. Повторете упражнението 3 пъти.

 

 

 

Упражнение 5

Застанете на ръце и колене. Повдигнете таза и бедрата във въздуха. Отпуснете главата между изправените ръце. Издишайте и повдигнете единия крак толкова високо, колкото можете, във въздуха, без да свивате краката. Повторете с другия крак. Направете упражнението по 3 пъти с всеки крак.

 

 

 

 

 

Най-добрите упражнения са йога!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *