ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

5 съвета за намаляване на триглицеридите

Ако тялото ви съдържа много триглицериди, това ще ви докара здравословни проблеми, като кръвни съсиреци, заболявания на щитовидната жлеза, диабет и сърдечни нарушения.

Има съвсем естествени начини за намаляване на триглицеридите, които включват промени в храненето и начина ви на живот. Ако искате да постигнете лесно и с природни средства подобряване на здравословното си състояние, започнете да следвате нашите съвети!

  1. Трябва да станете „тревопасно” – коприва, спанак, лапад, киселец – много хубави нещица за хапване, особено ако си ги приготвите на салата с пресен лук и я залеете с чист зехтин и съвсем малко сол на вкус. Употребявайте повечко домашен ябълков оцет и се наслаждавайте на храна с много зеленчуци, които не съдържат никакви мазнини!
  2. Правете си пресни сокове от плодове. Ако нямате сокоизстисквачка – и баба ви не е имала. Вземете едно парче тензух, настържете в него на рендето каквито плодове имате и го изстискайте здраво направо в чашата за пиене! Пийте и много билков чай, а най-много вода, чиста вода от чешмата. Ако живеете в район с не добра питейна вода – купувайте от магазина изворна и минерална, но ги редувайте.
  3. Използвайте в готвенето и салатите си зехтин. За да намалите триглицеридите в тялото си, трябва да използвате по-качествени мазнини при приготвяне на храната си.
  4. Започнете да си създавате редовни навици за упражнения. Редовните упражнения са не само чудесен начин да си помогнете за естествено по-ниски нива на триглицеридите в тялото, но също така ви помага да поддържате здравословен тонус и да подобрите живота си като цяло.
  5. Спрете да приемате неща като бира и всякакъв алкохол. Не яжте понички, банички и всякакви тестени и захаросани изделия. Не вземайте кисело мляко с плодове, защото съдържа захар.

 

Храни без никакви калории

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *