Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво трябва да направите за здравето си през февруари според зодията?

zodiiОвен

Имате нужда от чист въздух. Излизайте навън, когато има слънце, движете се пеша, дори да е просто по улиците. Намалете мазнините в храната си, за да не натоварвате черния си дроб.

Телец

Какъв тонус! Не се спирате, предприемате сто различни неща едновременно. Внимавайте да не се изтощите, въпреки че усещате прилив на сили, щадете нервите си.

Близнаци

Умората ви вече е само спомен. Енергията ви е на високо ниво. По-добре да я канализирате с гимнастически упражнения или йога, за да не „прегреете“.

Рак

Радвате се на отлично здраве през целия месец. Не се поддавайте на напрежение и стрес, за да не пропилеете този капитал. Поддържайте формата си с редовен спорт.

Лъв 

Имунната ви система е леко отслабена, има опасност от хрема, болно гърло, синузит или бронхит. Организмът ви ще се справи. Взимайте витамин С и не стойте на течение.

Дева

Чувствителното ви място този месец е сърцето – не само защото ще сте влюбени, но и заради риска от ускорено сърцебиене. Проверете как работи кръвообращението ви.

Везни

Ако се нараните, има опасност от трудно зарастване и инфектиране. Не се надявайте, че всичко ще се оправи
от само себе си, вземете мерки. Следете кръвното си налягане.

Скорпион

Вашите здравословни проблеми произтичат от нервното напрежение, на което сте подложени. Не ви се отразяват добре вечерните излизания. Имате нужда от спокойствие.

Стрелец

Лягайте си по-рано вечер. По-добре прочитайте по няколко страници спокойно четиво, отколкото да гледате
до късно телевизия. Пийте билкови отвари за спокоен сън.

Козирог

Погрижете се за краката си – има вероятност от затруднено кръвообращение. Добре ще ви се отразят баните с морска сол и масажите. Избягвайте силовите спортове.

Водолей

Възможно е да усетите стомашни болки. Това е свързано с нездравословното ви хранене. Избягвайте прекалено киселите продукти, хранете се в спокойна атмосфера.

Риби

От време на време страдате от безсъние и нощта ви плаши. Не се нахвърляйте веднага на приспивателните, те само ще усложнят положението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *