Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо u как да се употребяват антидепресантите?

антидепресанти

Много са хората с проблеми – опънати нерви, тревожност, стрес, умора или потиснато настроение.

Човек, който има нарушение на съня или лошо настроение, не може да си отпочине добре.

Бензодиазепините намаля­ват сензитивността на мозъка към външни стимули. Тяхната употреба води до потискащ ефект върху централната нервна система, изразяващ се в отслабване на вниманието, повишено време за реакции и сънливост. Обкръжаващата среда изглежда по-спокойна за тези, които ги взимат, макар че реално не е променена. Седативите и транквилантите трябва да се предписват от лекар. Препоръчва се да се взи­мат не по-дълго от 1-2 седмици, максимум 2 месеца. Продължителната употреба води до зависимост. Трябва да знаем, че ако искаме да спрем употребата на бензодиазепини, след като дълго време сме ги взимали, това ще се окаже трудна задала. Първоначалните оплаквания ще се завърнах е пълна сила, ще се появят и нови като главоболие, изпотява­не, проблеми с речта й зрението, замаяност, може да се получи тремор (треперене), гадене или проблеми с дишането. Има хора, които стават много агресивни или пък обратното, много депресирани или раним и, когато спрат употребата на бензодиазепини.

При добро стечение на обстоятелствата и при здрав организъм абстиненцията при повечето зависими може да трае само няколко седмици, но при други отказът може да доведе до много трудности за дълго време. Най-добре е зависимите да се обърнат към професионалист, за да разрешат по-лесно проблемите си.

 

Внимавайте с успокоителните лекарства!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *