Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да преборим лошото настроение

В западния свят медика­ментозната терапия при системно лошо настроение е практика, докато ние не сме свикнали да обръщаме внима­ние на тревожните симптоми на депресия, водещи до тежка­та й форма. Лошото настрое­ние не бива да се подминава и изисква грижи не по-малко от физическата болка. Ето как да си помогнем при признаци на лека депресия.

СВЕТЛИНА!

Като имаме предвид сезона и дългия ден, няма да ни е трудно да се подложим на светлинна терапия. Можем да се радваме на най-добрия естествен източник, който да зареди организма с позитиви­зъм, енергия и витамин D. Ако настроението ви е потисна­то, погрижете се първо за повече светлина в помещени­ето, в което работите. След работа отделете 30 минути за разходка на открито. Опи­тайте се да се откъсвате от бюрото и в обедната почивка, като избягвате затворените пространства и се отдавате на насладата и терапевтич­ния ефект на слънчевите лъчи и естественото движение на въздуха.

ДА ГОВОРИМ!

Забелязали ли сте, че има хора, които не спират да говорят и, между другото, точно те трудно изпадат в униние? Открийте приятните за вас събеседници и се разтоварвай­те в незадължаващи разговори на положителни теми.

МАСАЖ

Благоприятният ефект на ма­сажа и докосването за отпуска­нето не само на тялото, но и на духа, е известен отдавна. Не го пренебрегвайте.

ПОЛЕЗНИ ВЕЩЕСТВА

Лошото настроение може да се бори отвътре с Омега-3 и витамин D. Ако не сте при­върженици на хранителните добавки, осигурете си ги чрез храненето. Повече мазна риба на трапезата и сурови ядки ще се отразят добре на душевно­то ви състояние. Към тях мо­жете да добавите екстракт или чай от жълт кантарион.

 

10 трика за повече енергия

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *