Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не бързайте с пенсионирането – съветват специалистите!

Първо, не бързайте да излизате в пенсия. Работете си. докато това ви доставя удоволствие. Сега вече не се върши толкова физическа работа. Хора­та, които я упражняват, наистина имат нужда от пенсиониране. Но интелектуалнозаетите възрастни хора не само че не искат да си останат у дома, напро­тив, те ще започнат да се чувстват ненужни, а това е неприятно. Петдесет на сто от пенсионерите през първата година получават цял букет болести – от инфаркт и инсулт до рак. За никого не е тайна как на Запад хората тръгват да пътешестват щом из­лязат в пенсия. Това също е хубаво.

Второ, опитайте да се снабдите със съвременни методи за самодиагностика, чрез които ще можете да си определяте пулса и сърдечния ритъм, а не само кръвното. Това ще ви под­скаже кога е дошло време да си пиете лекарството, колко и какво е нужно да хапнете, за да не се покачи захарта в кръвта и т.н.пак на Запад има разработени програми, които са строго индивидуални за всеки чо­век Дай Боже, и при нас да дойдат по-скоро!

Трето – тъй като ос­новната патология при въз­растните са сърдечните болести и диабетът – в ни­какъв случай не забравяйте навреме да си пиете хапче­тата. Ако се лекувате само от време на време – това няма да помогне. Най-ва­жното, запомнете го, това е активността. Не стойте на едно място, не се заседя- вайте пред телевизора, а се разхождайте, дори и само по един час на ден.“

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ ПРЕПОРЪКИТЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ!

  • Два-три часа преди половия акт си изпийте лекарствата, предписани от лекаря – например нитратните. Приемете и витаминни препарати с антиоксиданти.
  • Отложете приема на тези препа­рати, които понижават потентност­та – например бета-блокерите. Или ги заменете с други, които оказват подобно действие.
  • Успокойте се – помнете, че основ­ната причина за болестния синдром при секса е стресът, в който вие самите се вкарвате заради тревогата и вътреш­ното напрежение.
  • Увеличете времето на предвари­телните ласки – разтеглете повиша­ването на натоварването, това ще адаптира вашия организъм и ще ви подготви за половия акт.
  • Практикувайте пози, при които се изисква минимална физическа актив­ност.
  • И…не бързайте. Не превръщайте секса в спорт. Постепенното пови­шаване на натоварването във всички случаи ще доведе до възвръщане към пълноценен живот.

 

Възрастта за пенсиониране да се увеличи ли?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *