Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Допаминът е този, който ни кара да пушим

Зависимостта от никотина е пристрастеността към тютюневи изделия, причинена от никотина, които се съдържа в цигарите. Зависимостта от никотина означава, че не можете да спрете използването на цигарите въпреки, че ви причиняват вреда. Никотинът предизвиква промяна на ефектите в мозъка, а тези ефекти ви карат да искате да използвате тютюн  и това да доведе до зависимост. Ако се опитате да спрете тютюна това води до абстиненция, раздразнителност и безпокойство. Ако искате да спрете да пушите се обърнете за съвет към вашия лекар.
При някои хора всяко едно използвано количество тютюн може да доведе до никотинова зависимост. Признаците, че сте пристрастени към никотина са:
• Не може да спрете да пушите, въпреки, че сте направили сериозни опити да спрете с цигарите.
• Имате симптоми на абстиненция, когато се опитате да спрете да пушите. Опитите да спрете да пушите са ви причинили глад, тревога, раздразнителност, безпокойство, трудно концентриране, подтиснато настроение, чувство на неудовлетвореност или глад, безсъние, запек или диария.
• Продължавате да пушите, въпреки здравословните проблеми, които имате.
• Отказвате се от социалните и здравните дейности за да пушите. Може да се откажете да ходите на определени места и да спрете да общувате с някои хора, защото на тези места не се пуши.
За да спрете да пушите трябва да се посъветвате с вашия лекар. Никотинът е химично вещество към което много хора се пристрастяват. То помага за освобождаването на химични вещества в мозъка, наречени невротрансмитери, а те помагат за регулиране на настроението и поведението. Един от тези невротрансмитери т. нар. допамин е този, който те кара да се чувстваш добре, когато пушиш. За да се преодолее зависимостта от никотина и тютюнопушенето трябва човек да се справи с поведението и процедурите, които го карат да пуши. Много хора започват да пушат още по време на детството или юношеството си. Добре е да знаете, че колкото по-рано започнете да пушите, толкова по-дълго ще пушите. Децата, които растат с родители, които пушат е по-голяма вероятността и те да пушат като пораснат.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *