Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стенокардия – излекувайте я със сок от моркови

Много средства от народната медицина може да се използват самостоятелно или в комбинация с препоръчаното лечение при стенокардия.

Смесват се 3 части сок от моркови, 1 част сок от червено цвекло, една част сок от краставица, пие се по половин чаена чаша прясно изцедена смес 3 пъти дневно.

Много средства от народната медицина могат да се използват самостоятелно или като допълнение към медикаментозното лечение при стенокардия. Смесват се 7 части сок от моркови, 4 части сок от целина, 2 части сок от магданоз, 3 части сок от спанак, пие се по половин чаена чаша прясно изцедена смес 3 пъти дневно.

Една супена лъжица цветове или плодове от глог се слагат в бутилка или буркан заливат се с една чаена чаша чист етилов спирт или водка и се оставят да престоят 7 дни като съдът се затваря плътно и се държи на тъмно. Екстрактът се прецежда и от него се приемат 20 или 25 капки вода 3 или 4 пъти дневно преди хранене.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Стенокардия – излекувайте я със сок от моркови

  1. rainova каза:

    Сърдечните болести са лечими. Аз страдах от стенокардия и реших да се лекувам при професор Димитров , за който сърдечните болести не са табу- клапни проблеми , ритъмни нарушения.
    За по малко от месец аз вече бях като нова, тежестта и болките от гърдите ми изчезнаха, умора при физически действия нямам , аритмия също.
    Бъдете здрави и обръщайте внимание на сърцето си!
    Ако някой иска да ми пише – vsv2303abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *