Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Продукти, които „изгарят“ мазнините

За определени продукти е доказано, че не само не прибавят допълнителни килогра­ми, но и благодарение на някои специфични свойства изгарят излишните мазнини.

Пикантна храна

Обичате ли пикантна храна? За вас това може да е новост, но пикан­тните подправки помагат за стопяването на маз­нините, като предизвик­ват потене и увеличават скоростта на сърцебие­не, с което се ускорява метаболизмът. Но ако обичате пикантни чипсове и апетитна печена храна, едва ли ще успее­те да се освободите от допълни­телните килограми.

Грейпфрут

Изследвания показват, че редовното консуми­ране на половин грей­пфрут или 150 г сок от плода по време на всяко хранене може да намали теглото ни за 2 седмици с до 2 кг. Грейпфрутът понижава нивото на ин­сулина и това намалява желанието за ядене. Естествено е, че колкото по-малко ни се яде, толкова по-малко калории натрупваме и повече из­разходваме натрупани­те, като по този начин намаляваме и теглото си.

Ако не обичате грей­пфрут, можете да смес­вате изцедения от него сок със сок от портокал или лимон, което допъл­нително ще укрепи ва­шия имуни­тет.

Зелен чай

За това растение не само се предполага, че предотвратява обра­зуването на ракови клет­ки и помага за предот­вратяването на сърдеч­носъдови заболявания (науката все още търси доказателства за това), но и влияе благоприятно върху метаболизма в ор­ганизма. Смята се, че с изпиването на 5 чаши зе­лен чай могат да бъдат изгорени 70-80 калории.

Обезмаслени млечни продукти

Тези продукти не само снабдяват нашия органи­зъм с калций, но и увели­чават производството на витамин Д, който буквал­но заставя клетките да изгарят повече мазнини. Задължително включете тези продукти във ваша­та диета.

Вода

Ако приемате недоста­тъчно количество вода, ще ви е доста трудно да отслабнете. Недостигът на течности в организма забавя метаболизма, води до намаляване нивото на глюкозата в кръвта до отпадналост и предизвиква главоболие.

ХРАНА, БОГАТА НА БЕЛТЪЦИ

Белтъците са необхо­дима основа за об­разуването на мускулна маса, а както е извес­тно, колкото повече мус­кулна маса има организ­мът, толкова повече мазнини може да изгори – до­ри в със­тояние на покой. Още повече, че за усвоява­нето на белтъците ние изхаб­яваме по­вече кало­рии, отколкото за усвояването на мазнините въглехидратите. Най добрите източници на протеини са бялото пилешко и пуешко месо както и рибата.

 

 

 

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Вижте повече за уникалния продукт за отслабване Фет Бърнър и поръчайте тук:

 
Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *