Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да изгарятe повече мазнини по вкусния начин

Понякога най-добрите трикове за отслабване са най-лесните. Опитайте тези три. (Има научни доказателства, че те наистина работят!)

Пийте бял чай
Ново проучване показва, че в сравнение с други видове чай, белия чай съдържа повече кофеин и епигалокатехин-3-галат (EGCG) – химикал, за който учени смятат, че унищожава мастните клетки и предотвратява образуването на нови. Можете да намерите такъв чай в по-големите супермаркети, както на “Биопрограма”, така и на “Twinings”.

Яжте яйца
Протеините в едно яйце за закуска ще ви накарат да се чувствате по-сити от въглехидратите в един геврек, казват изследователите от Университета на Кънектикът. И не се притеснявайте за холестерола, проучване установи, че хората, които ядат яйца нямат по-високи  нива на LDL (лошия холестерол) или по-ниски нива на HDL (добрия холестерол), сравнено с хората ядящи гевречета.

Мини опаковки
Опаковките тип 100 калории наистина помагат за контролиране на приетите калории – може би дори, когато не ги изяждате, според изследователи от Университета на Колорадо в Денвър. Осъзнаването на броя калории в една опаковка може да ви направи по-чувствителни към размера на порциите ви по принцип, което помага да ядете по-малко дори от по-голяма разфасовка.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *