Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 диети одобрени от науката – 1

Най-ефективното предложение от съвременната ”слабология”

Колкото са повече хората с наднормено тегло, толкова повече са и методите за борба с него. Уникалното лекарство срещу излишните килограми все още не е открито, но все пак има начини за отслабване, срещу които медиците нямат нищо против.

За това, че драстичните диети са вредни, знаят всички. Наскоро лекарите произнесоха присъда и над популярната протеинова диета: оказа се, че ние трупаме килограми не заради излишъците от въглехидрати, така че да ядем само протеини е както неефективно, така и опасно. Кой знае, възможно е след петдесет години в посочените по-долу начини за отслабване също да бъдат намерени пробойни. Но засега ето ви това, което се смята за най-доброто и най-ефективното, предложено от съвременната „слабология“.

Нискомасленото хранене
За първи път за него се заговори през 80-те години на миналия век, а ефективността му бе доказана през 90-те. Тогава беше потвърдено, че мазнините по хълбоците слабо се различават от мазнините в храната, така че при преминаване към нискомаслени продукти килограмите намаляват. Тази диета се понася по-лесно от всички останали. Вие сте пълни със сили и енергия, ядете каквото си поискате и когато ви хрумне, а теглото ви намалява с по 1,5-2 кг на месец – така, както препоръчват лекарите.

Наистина изисква се всичко, което попадне на трапезата ви или в хладилника, да бъде нискомаслено или обезмаслено. Ако е месо, то е „постно“ телешко или свинско, пуешко или пилешко без кожата. Ако е риба, тя е треска, мерлуза и т.н.: мазната скумрия или сьомгата могат да се включат в менюто 1-2 пъти в месеца. Ако е сладко, то е мармалад. Млякото и айранът са с не по-висока масленост от 1%, изварата е обезмаслена. На ден се полагат не повече от 40-50 г мазнини.

Нашата оценка:
+ Понася се по-добре от другите диети.
+ Няма забранени продукти.
+ Може да се яде колкото и когато човек желае.
+ Не е нужно да се броят калориите.
+ Използват се общодостъпни продукти.
+ Отчитат се индивидуалните вкусови пристрастия.
– При твърдо ограничаване на мазнините (под 15-20 г на ден) може да възникне недостиг на мастноразтворимите витамини A, D, Е, К и полиненаситените мастни киселини.

2. Дробно хранене (Грейзинг)

 

 

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *