Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо трябва да се храним разнообразно, когато отслабваме?

Много често, когато започваме да отслабваме, хващаме първата диета, която най ни пасва и започваме да я прилагаме стриктно.

Най-често обаче диетите са за около седмица. Тогава започваме да я повтаряме и така до безкрай. След известни постигнати резултатите обаче, винаги се получава един момент на задържане на килограмите за дълго време, което освен че ни изнервя, може и да ни демотивира и откаже от крайната цел. Една от причините за това е, защото начин нашият организъм приема едни и същи храни, въпреки че като видове, те са различни. Например, ако всяка сутрин ядем овесени ядки с кисело мляко и плод, на обяд печени картофи, а за вечеря пилешка пържола със зелена салата, в продължение на седмици, то нашия организъм ще привикне към този начин на хранене и дори може да развие непоносимост към този вид храни. По този начин, въпреки доброто диетично дневно меню, вие ще спрете да отслабвате. Затова променяйте храните, които приемате ежедневно. Слушайте организма си и разберете от коя храна как се чувствате. Ако от продуктите, включващи скорбяла, например, се чувствате подути, не ги изключвайте, яжте ги през няколко дни или един път седмично по малко. Така организмът ви ще се нагоди и вие ще продължите да сваляте килограми.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *