Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Те не издържат на напрежението: 4 зодии със слаби нерви

Не всеки е възнаграден с издръжливост и спокойствие. Някои от представителите на зодиака имат опнати нерви или безпокойство, което ги мъчи постоянно

 нерви

Едно от най-ценните човешки умения е да можете да се контролирате, без да се притеснявате за всичко подред, както и да можете да правите изводи от действията си. Не всички зодии обаче са способни на това. Астроложката Елена Очеретная назовава четирима представители на зодиакалния кръг, които имат слаби нерви и са прекалено тревожни.

Елена Очеретная

Овен

Започваме нашия списък с Овен. Обективно погледнато, да твърдим, че представителите на този знак на зодиака имат слаби нерви, няма да е съвсем вярно. Важно е обаче да разберете, че Овенът не е от тези, които са свикнали да мълчат дълго време. Това са хора, които бавно палят, затова и може да ви се струват спокойни през повечето време. Но, подпалят ли веднъж, веднага изхвърлят всичко, което им е на сърце, без да филтрират думите си по никакъв начин.

Разбира се, малко хора имат толеранс към подобно поведение. Но такива са те – огнените хора от зодия Овен. С присъщата си упоритост, стремеж към лидерство и целеустременост, Овните се отличават със своя пиперлив нрав, поради което често се чувстват на ръба на емоционалното и нервно изтощение.

Риби

На второ място са Рибите, които се отличават с повишена емоционалност и чувствителност. Хората, родени под тази зодия, често изпитват вътрешно напрежение и тревожност. Попадайки в критични ситуации, те просто не успяват да запазят самообладание, спокойствие и сдържаност. Заради това Рибите често губят контрол над поведението си.

Честно казано, заслужава да се отбележи, че Рибите са добре запознати с особеностите на причудливия им характер. Самите те често страдат от промени в настроението, но не винаги са в състояние да се контролират.

Рибите са склонни да имат слаби граници. Заради това те може да изпитват трудности да кажат „Не!“ или да поставят ограничения. Хората от зодия Риби са в състояние да поемат емоциите и бремето на другите. Това води до безпокойство и нервност. Тревожните Риби често са разочаровани, че не могат да помогнат или да подкрепят всички около тях.

Рак

Представителите на тази зодия се управляват от Луната, която не без причина се смята за най-емоционалния елемент от хороскопа. Под нейно влияние Раците просто не могат да се държат по различен начин.

Въпреки че хората от зодия Рак са грижовни и съпричастни, те са и свръх тревожни, заради определени личностни черти и прекалената им чувствителност.

Раците са дълбоко емоционални натури. Заради това, както и заради тяхната почти постоянна тревожност, те са една от зодиите, които често имат проблеми с нервите. Могат да абсорбират и интернализират емоциите на хората около тях, което вероятно ще доведе до прекомерно безпокойство, тревога за благополучието на другите или състоянието на света.

Известно е, че Раците изпитват промени в настроението и циклични емоции, заради влиянието на Луната. Те са в състояние да се тревожат за емоционалното си състояние, или да се чувстват претоварени от променящите се настроения. Това води до безпокойство у околните за тяхното емоционално благополучие и стабилност.

Дева

Девата, земен знак, управляван от Меркурий, често се свързва с педантичност, перфекционизъм и внимание към детайла. Докато Девите са практични и аналитични по природа, те също така могат да се тревожат заради определени личностни черти и тенденции. А ако нещо не е направено или не се е случило така, както са очаквали, лесно се превръщат в кълбо от нерви.

Девите имат набито око за детайлите и често могат да бъдат хванати в прекомерно мислене и анализиране на различните ситуации. Това може да доведе до състояние на „аналитична парализа“, при което те прекомерно се притесняват да не направят грешки или да не отговарят на собствените си високи стандарти. Това няма как да не причини безпокойство и стрес.

Мъжете и жените Дева са склонни да имат високи очаквания към себе си и другите. Когато нещата не вървят по план или не отговарят на техните представи, те може да се разтревожат. Девите могат да бъдат критични към себе си и към другите. Следователно, това може да доведе до безпокойство или прекалена нервност.

Освен това, Девите често са вманиачени на тема здраве и хигиена. По този начин те могат да се тревожат прекалено много за собственото си здраве или за благополучието на своите близки. Такова поведение често ги превръща в една от най-тревожните зодии. Също така, това често ги води и към хипохондрични тенденции и тревожност относно потенциални здравословни проблеми.

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *