Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Правете разлика между здравословното и диетично хранене!

Покрай модните напоследък биохрани, здравословен начин на живот и всякакви модни диети, се чудим как да се храним, за да свалим заветните килограми.
Посещаваме всякакви магазини, търсим пресните и екологично чисти продукти или такива, направени без изкуствени добавки и консерванти. Всичко това звучи страхотно, но когато започнем да се интересуваме какво всъщност приемаме, нещата изглеждат по различен начин. Не трябва да забравяме за калорийния принцип, на базата, на който успешно ще свалим ненужното тегло. Доста от био и здравословните храни са висококалорични и ако не внимаваме, би могло да се получи обратния ефект. Колкото и здравословно да се храним, за да свалим килограми, трябва да се съобразим с калорийния дефицит. Затова не бъркайте здравословното с диетичното хранене. Комбинирайте ги според индивидуалните ви нужди и тренировки, особено през лятото. Наблегнете повече на зелени зеленчуци и морска храна, както и на тренировки на открито. Така ще се чувствате тонизирани и ще имате сили през целия ден.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *