Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стегнете тялото си само за 5 минути на ден!

Много от съвременните жени и мъже смятат, че имат наднормено тегло от 5-10 кг.
Пробват различни диети, физическо натоварване, но килограмите стоят и не мърдат и човек губи мотивация и се отказва. Предлагам ви тренировка, която отнема само 5 минути, но е изключително ефективна и не се нуждае от ходене във фитнес или специална подготовка. Можете да я правите по няколко пъти на ден, когато имате необходимост или свободно време. В нея са заложени 4 вида упражнения, които натоварват мускулите на цялото тяло. Това подскоци, лицеви опори, клякания и коремни преси. Започнете с 3 цикъла, включващи по 5 броя от всяко едно упражнение. Правите ги една седмица интензивно едно след друго, в последователността, описана по-горе. Втората седмица увеличавате бройката на упражненията на 10. И отново правите по 3 цикъла от четирите вида упражнения. И така всяка седмица увеличавате с 5 бр. от всеки един вид. Само в рамките на един месец ще усетите как тялото и мускулите ви се стягат, а килограмите намаляват. За по-добър ефект, коригирайте храненето, като изключите мазните храни като пържено и панирано и намалите тестените изделия.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *