Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво разкрива за вас позата, в която седите?

Според психолозите, които изучават „езика на тялото“, позата която човек заема, говори много за неговите намерения

позата

Факт е, че ние заемаме една или друга поза, почти без да го осъзнаваме. И именно чрез подсъзнанието се проявяват нашите дълбоко скрити инстинкти и желания.

Ето какво може да се разбере от позата, която човек заема в седнало положение

А. Пръстите на краката събрани, а петите раздалечени

Хората, които често предпочитат да седят в тази позиция, пренебрегват проблемите, ръководени от принципа: „Ако покрия главата си с одеяло, чудовището ще си тръгне“. Те вярват, че всичко ще се оправи от само себе си. Понякога този подход работи, и тогава се радват, а понякога се проваля – в този случай проблемите обикновено се прехвърлят върху раменете на онези около тях.

Много лесно се общува с такива хора. Те не са от типа „развалена плоча“ или „загори тенджера“ – бързо превключват и рядко „дъвчат“ една и съща тема безброй пъти. Креативни са, чаровни, малко инфантилни, а понякога и леко ексцентрични.

Такива хора често първо говорят и след това разсъждават върху казаното.

В. Кръстосани крака

Хората, които избират такава поза, са мечтателни, имат добре развито въображение и обичат да казват с въздишка: „Ех, само ако (бях, можех, знаех)… “

Сред тях често се срещат такива, които се наричат ​​“душата на компанията“. С тях рядко е скучно – те постоянно генерират нови, понякога луди идеи.

Такива хора обичат да пътуват и лесно създават нови запознанства. Те донякъде напомнят на кутия, от която при отваряне изскача чудата шарена играчка или… дявол.

Малко вероятно е да чакат търпеливо поредния понеделник или Новата година, за да започнат живота си от нулата. Защо? Как защо – защото може да започнат веднага!

Да променят имиджа си, партньора, сферата на дейност, града или дори държавата на пребиваване е в реда на нещата за тях.

C. Петите събрани, пръстите на краката раздалечени

Хората, които поставят краката си по този начин, знаят повече от всеки друг какъв трябва да бъде истинският комфорт. Те може и да не ходят да пазаруват през уикенда с надеждата да подържат някакъв перфектен или общоприет образ, но са в състояние да прекарат много време в избора на нов парфюм или крем за лице, тяло, ръце или пък крака.

Връзката им с дрехите и нещата може да бъде много сложна – в това отношение тези хора са изключително капризни и избирателни.

Доста често те са заобиколени от така наречената артистична „бъркотия“ или „хаос“. Но, в това, което на другите изглежда като разхвърляно, има определен логически ред: всяко необходимо нещо може да бъде намерено от собственика със затворени очи.

Тяхното „слабо звено“ е невъзможността да се концентрират върху едно нещо. Те може да се съсредоточат доста дълго време върху някаква конкретна дейност и също толкова лесно да я зарежат свършена наполовина или едва започната.

D. Краката заедно, почти долепени един до друг

Хората, които предпочитат да седят в тази позиция, обикновено не обичат да закъсняват и трудно могат да понесат, когато някой друг не идва навреме.

Те са разумни, интелигентни и уязвими. Вярват, че светът не е чак толкова лош, и че кавгата може да сближи хората още повече. Или иначе казано – според тях всичко е добре, когато завършва добре, недостатъците са предимства, а дефектите – ефекти. Чувстват се неловко, ако някой покаже чувствата си публично в тяхно присъствие (няма значение дали това е страстна целувка или семейна разправия).

Ако човек обича да седи със събрани крака и в същото време се обляга с ръка на единия си крак, тогава той е доста праволинеен, открит, може би малко груб и най-вероятно педант по природа.

Ако в това положение предпочита да повдигне върховете на обувките си, подпрян на пети, тогава бъдете сигурни, че бронетранспортьорът му е някъде там, покрит с камуфлажна мрежа, но готов за действие. Такъв човек, макар да изглежда сдържан, всъщност постоянно е в готовност да отблъсне всичко и всички; светът за него е враждебна среда, а къщата е вид убежище, крепост, зад стените на която човек може да се скрие от всякакви несгоди.

Той възприема всяка забележка като намек, че не всичко е наред с него и моментално започва контраатака.

Е. Краката събрани и встрани

Хората, които обичат да седят по този начин, обикновено не са много нетърпеливи да създават семейство, а ако го направят, не бързат да се сдобият с потомство, преди да са се образовали и да имат кариера, защото вярват, че за всичко си има време.

Те се отличават с постоянство (понякога преминаващо в упоритост) и целеустременост. Амбицията кара такива хора да забравят за капризите и да вървят напред – там, където мечтите се сбъдват.

За тях е от голямо значение как изглеждат. Външните наблюдатели нямат представа какви усилия са готови да положат тези индивиди, за да се поддържат в перфектна форма.

Дълбоко, някъде много дълбоко вътре в тях, те са леко неуверени в себе си. Затова и често приемат критиката (дори най-градивната и приятелска) с враждебност.

Източник: woman.ru

Венотон разширени вени
ВЕНОТОН – S Единственият продукт за разширени вени, който решава проблема до 10 дни

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *