Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доц. Атанас Щерев: В България има проблем с достъпа до качествени специалисти!

  • Лекарската професия  не е обикновена, тя изцяло е посветена на нуждите на хората

Българското общество и най-вече българският парламент осъзнаха необходимостта от нови различни мерки. Разбира се, българското пра­вителство в лицето на здравното министерство пое отговорността да откликва на всички проблемни ас­пекти в тази посока. И така, макар и бавно, в България се създава една по-спокойна среда, в която младите български семейства с репродук­тивни проблеми да сбъднат своята мечта – да станат родители на здрави деца. Но нищо от това не би могло да се случи, ако на преден план не бяха най-добрите медицински специалисти в тази област- Някои от тях приеха това за своя кауза, поставиха началото и се включиха активно в процеса на подобряване и модернизиране на репродуктивната медицина.

„Нашето „репродуктивно“ се­мейство е създадено от доц. д-р Атанас Щерев преди повече от 20 години, когато на бял свят дойдоха първите инвитро бебета в Бъл­гария. През всичките тези години то е претърпяло променено най-важното – винаги се е стремяло да привлича нови квалифицирани чле­нове, специалисти в акушерството и гинекологията, ембриологията, имунологията, лабораторните изследвания и акуратната диагностика“- така накратко представят себе си.

Една наистина благородна кауза на доц. Атанас Щерев и неговия екип е сътрудничество в създаването на центрове за репродуктивно здраве във все повече градове от страната.

„Аз лично консултирам и преглеждам безплатно – каза доц. Щерев. Пак ще повторя, в България има проблем с достъпа до медицинска помощи моята цел в това отношение е да преглеждам и консултирам, без да се плаща“.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Тема с продължение…

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *