ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да не наддаваме килограми по време на празниците?

През изминалите празници, а и по време на предстоящите често се събираме на големи семейни и приятелски трапези. Храним се обилно, без да си даваме сметка какво количество храна и алкохол приемаме. Всъщност това, за което трябва да се притесняваме, е не напълняването, а тежките последствия, които могат да доведат преяждането и препиването, ако преди това сте били на диета или сте се хранили по-малко. Реално качването на килограми по време на празниците не е фатално. Ако обичайно се храним здравословно и изяждаме по-малко калории, отколкото изгаряме, приемът на повече калории през празничните 2-3 дни няма да повлияе особено на вече постигнатите ни резултати. Ако кантарът показва повече, отдайте това по-скоро на задържане на вода, или по-бавното обработване на храната от организма, което се дължи на неправилното съчетание на видове храни. Затова не се отчавайте, а засилете малко тренировките и се върнете към обичайния си режим на хранене. Добре ще ви се отразят и няколко нисковъглехидратни дни или такива с храни, които са нискокалорични.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *