Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какви са причините за умората

Умора като понятие е изключително трудно да се определи, тъй като всеки човек си има собствена теория, защо се чувства уморен. Всеки човек се чувсва уморен от време на време, но най-честата причина за умората е липса на сън. Може също така лесно да се уморявате, ако сте депресирани или изпитвате емоционален стрес. Умората може да бъде предизвикана от широк спектър заболявания. В такива случай човек се нуждае от повече почивка и сън. Нуждата от сън варира при хората малките деца често имат нужда от много сън например между 14 и 16 часа на ден. При по-големите вече деца сънят трябва да е от 10 до 12 часа, а при възрастните хора нуждата отсън вече значително намалява от 6 до 8 часа. Добрият сън помага за подсилване на имунната система и предпазване от редица заболявания.

Има много причини, които причиняват умората някои от тях са изброени по-долу:

Анемия най-често умората поради анемия се наблюдава при жените. Те трябва да включат повече желязо в диетата си, тъй като при тях анемията се появява благодарение на това, че всеки месец те губят определено количество кръв.

Инфекции – съвсем нормално е умората да бъде предизвикана от различни инфекции. Това може ад се случи след пристъпи на грип например след това може да се чувствате изморени няколко седмици.Други причини за възникване на умора може да бъдат: липсата на сън, недостигът на желязо в организма, депресия, рак, ниска обмяна на веществата, висока обмяна на веществата, диабет, синдром на хроничната умора.

За да се справите с умората трябва да сте сигурни, че водите здравословен начин на живот. Това означава добра диета, упражнения и много сън. Ако умората продължава трябва да отидете на лекар.

Това е от особенно значение, ако имате други симптоми като:

    • Нощно изпотяване.
    • Наблюдавате промени в теглото си.
    • Не ви достига въздух.
    • Лигавицата на устата и носа ви е много бледа.
    • Имате кръв в изпражненията или урината.
    • Изпитвате по-често жажда.
    • Имате подути лимфни възли.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *