Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подмладяване на кожата с аспиринова маска – бързо и лесно

Аспиринът помага при редица здравословни проблеми

Освен за облекчаване на болката и възпаленията, както и за лечение на кръвни съсиреци и сърдечни заболявания, аспиринът има широкоспектърна употреба.

В следващите редове ще ви разкрием множеството невероятни приложения, за които може би не сте предполагали. Ето ги и тях:

Аспиринът (в частност съдържащата се в него салицилова киселина) може да се използва за подмладяване на кожата.
С него можете да третирате зачервявания, подувания, акне, прекомерно омазняване. Използва се успешно и за премахване на мъртвите клетки от кожата.

За да постигнете всичко това, нужно е да стриете 5 таблетки аспирин на прах. Добавете аспириновия прах към 1/4 ч.ч. вода, сложете 1 ч.л. пчелен мед. Разбъркайте всичко до получаване на хомогенна смес. Нанесете я върху лицето и я оставете да действа 10 минути. Накрая изплакнете с топла вода.

аспиринова маска
Направете си аспиринова маска

Можете да използвате аспирина успешно за лечение на ухапване от насекоми. Достатъчно е да посипете засегнатото място със стрит на прах аспирин. Ако обаче сте алергични към ужилвания от пчели или оси, трябва да знаете, че хапчето няма да ви помогне. В този случай задължително посетете лекар по най-бързия начин!

Дори и след тийнейджърските години мнозина продължават да бъдат измъчвани от акне.

Ако и вие сте от тези хора, стрийте една или няколко таблетки аспирин (в зависимост от големината на поразения участък) и добавете няколко капки вода до получаване на гъста каша.

Нанесете получената аспиринова паста върху засегнатия участък. Оставете я да действа 5-10 минути, след което отмийте с вода. Първоначално ще изчезне зачервяването, а впоследствие и самите пъпки.

Ако страдате от пърхот, можете да решите проблема отново с помощта на аспирин. Достатъчно е да стриете 2 таблетки аспирин на фин прах. Добавете го към шампоана и изчакайте няколко минути. Измийте косата си както обикновено. Тази комбинация ще ви помогне да се избавите от досадния пърхот.

С помощта на аспирина можете да преборите и твърдите мазоли. Нужно е само да стриете 5 таблетки от този медикамент на прах. Добавете малко лимонов сок и 1/2 ч.л. мед. Приложете готовата паста върху засегнатите зони, след което увийте краката с топла кърпа. Накрая фиксирайте „компреса“ с фолио за свежо съхранение. Оставете да действа 10 минути и премахнете. Ще останете удивени от резултатите.

Бонус съвет: Аспиринът може да ви помогне да отстраните петната от пот върху дрехите. Достатъчно е да стриете няколко таблетки аспирин, към които да добавите половин чаена чаша вода. След това потопете петното в тази смес и го оставете да престои няколко часа. Накрая изперете както обикновено.

Източник: zajenata.bg

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *