Болки във сърцето се оправят с вино и магданоз

Литър бяло домашно вино, десет стръка пресен магданоз, две супени лъжици винен оцет, се варят 10 минути, прибавя се 30 г пчелен мед и се бърка до стопяването му. От сместа се взема по 1 лъжица 4 пъти дневно.

Три пъти на ден преди хранене да се изпива по 1 малка чашка ракия, подсладена с лъжица захар.

В литър и половина вода се слага по 5 г от всяка от билките: валериана, глог, лайка, мента, корен на зърнастец, корен на аир, багалник, бутрак, шипка и дяволска уста, ври 5 минути. Кисне 8 часа и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно по 30 минути преди хранене.

Една лъжица глог се запарва в 1 чаена чаша вряла вода, кисне половин час и се изсипва на 2 пъти през деня.

Една лъжица плод от глог се слага в 400 г вряла вода, ври 10 минути и се изпива на 3 пъти през деня.

2 лъжици нарязани листа от мента се запарват в 1 чаша вряла вода. Кисне половин час и се изпива на няколко глътки за един ден.

Няколко корени на живовляк се измиват и се нарязват на дребно. Варят се на тих огън в 1 литър вряла вода докато водата стане на половина. Изпива се на 3 пъти през деня 30 минути преди хранене. Процедурата се прави във продължение на 2 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *