Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Слуз от охлюви лекува болен стомах

Сироп с екстракт от слуз на охлюви, разработен от БГ учени, е сред хитовете на третото изложение „Доверете се на българското“. То стартира в петък, като над 80 родни фирми участват в него.

По традиция изложителите правят от 5 до 20% отстъпки за стоките си.

Единствената в света хранителна добавка с охлювен еликсир лекува стомашни болежки, разказва инж. Александър Долашки от Института по органична химия пред в. „Телеграф“. Сиропът се предлага за 12 лева бройката, а Долашки ekstrakt ohlyuvприпомня, че в миналото възрастните хора са ядели сурови охлюви, когато ги заболи стомах.

Охлювеният екстракт действа като естествен антибиотик и е по-ефективен от лекарствата, към които човешкият организъм развива резистентност.

Друг сироп пък помага на ставите и сухожилията и възпрепятства износването им. Успокоява болките и премахва възпаленията. Трети е лек за бъбреци и черен дроб. БГ учените са разработили и козметични продукти на основата на екстракти от охлюви, като най-скъп е кремът за лице – 19 лв. Най-евтино по 1 лев се продава сапунът с екстракт от охлюв.

Внукът на Петър Димков предлага билкови смеси по оригинални рецепти на дядо си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Слуз от охлюви лекува болен стомах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *