Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова японска диета сваля до 7 кг за 1 седмица: Опасна и вредна! (ВИДЕО)

В социалните мрежи се появи нова японска диета, която възбуди интереса на медиите и на специалистите, защото е опасна за човешкото здраве

По принцип, когато човек реши да прави някаква диета, той трябва да се консултира със специалист диетолог, за да разбере дали начинът, по който е формирана съответната диета е подходящ за неговия организъм и да научи  на какви рискове би се подложил, докато я спазва.

По време на спазване на диета трябва да прави консултации със специалист и ако почувства неразположение да има адекватна реакция.

Ние българите в това отношение сме доста назад от практиката в други страни, защото нямаме изградени навици да търсим специалисти.

japonska-dieta
Симона Димитрова и Анна Йорданова коментираха новата  японска диета

Голяма част от българите не могат  да си позволят да плащат на специалист за консултации и се доверяваме на приятели и написаното във форумите.

Това крие огромни рискове за здравето.

По повод на новата японска диета, която в момента е върхов  хит в интернет и в социалните мрежи, и с която  могат да бъдат  свалени  до 7 кг за 1 седмица от tv7.bg взеха интервю със специалист.

Това е диетологът Анна Йорданова, която беше в компанията на Симона Димитрова – „Мис Национален отбор“.

Диетологът Анна Йорданова откри редица неточности в начина, по който въпросната японска диета е структурирана, и които крият големи рискове за хората, които ще се подложат на нея, подлъгани от 7-те килограма, които ще свалят.

Изгледайте видеото   ТУК    и пазете вашето здраве!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *