Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на ревматизъм с керосин и горчица

Има много рецепти за лечение на ревматизъм. Ние ви предлагаме дна от най-добрите

ревматизъм Има една много интересна народна гатанка за ревматизма, която звучи горе-долу така: кое е онова животно, което гризе ставите и хапе сърцето? Отговор – ревматизъм. В този простичък пъзел от думи е скрита самата същност на ревматизма. Началната проява под формата на силна болка в ставите, обикновено най-много тревожи пациента. В този случай, ефектите на артрита не са унищожителни като, например, при ревматоиден артрит.
Но, въпреки почти пълната липса на симптоми в началната фаза, сериозно засегнато е сърцето. Налице са главно дефекти на сърдечните клапи, което води до сърдечна недостатъчност и увреждане общото състояние на пациента. ето защо, когато е налице ревматизъм е добре да се действа на всички фронтове. Овладяването на е един от тях. В тази връзка ви предлагаме рецепта, която доста ефективно се справя с това.

Подгответе смес:
1. Вземете 200 грама сол;
2. 100 грама суха горчица;
3. Смесете ги. Добавете към получената смес керосин (възможно най-пречистен и с доказано качество), така че да се получи смес като крем. Разтрийте болното място. Направете превръзка и прекарайте нощта така. Превръзката се слага, за да не цапате. Може да е съвсем лека. Мажете се с това лекарство, докато не почувствате облекчение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *