Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-полезната информация, която ще спаси милиони хора от рак!

Според медици на клиниката „Джон Хопкинс“ в Балтимор в организма на всеки човек има ракови клетки, но те не са страшни, докато броят им не достигне няколко милиарда

рак За да не продължат да се множат, трябва да им се спре захранването. Затова правилното хранене е по-важно за болния дори от химиотерапията.

Хората със силна имунна система са застраховани от рак.

Раковите клетки са страшни, когато броят им започне да се удвоява. В хода на човешкия живот това става от 6 до 10 пъти. При силна имунна система раковите клетки са бълхи за организма. Дневно тя унищожава по 10 милиона от тях и ги изхвърля, така че те не могат да образуват тумор. Но започне ли бързото им увеличаване, това е знак, че нещо куца в храненето и начина на живот на човека. Да, причината може да е генетична, но ако в храната липсват витамини и минерали и тя е некачествена (опаковани и консервирани храни), рискът от болестта е голям. Ракът е знак и че в организма липсват някои вещества, най-вече тези, които се съдържат в зеленчуците и плодовете. Затова те са задължителни за трапезата на всеки.

Ако обаче границата вече е премината, и човек е в капана на болестта, пред него има два пътя – на отчаянието и на борбата. Първият е без изход. Вторият започва с промяна на хранителния решим. Трябва да се спре кранчето на раковите клетки. Както всичко живо, и те ще умрат, ако се държат на пълен глад.

Вън захарта, солта, месото и млякото!

Когато захарта се изхвърли, се прекъсва най-важният път за захранване на туморните клетки. Но спасението няма да дойде от заместители като нутрасуит, защото те са направени на основата на аспартам и също са вредни. Нужни са естествени заместители -мед, меласа или стевия, но в много малки количества.

Тъй като организмът трябва да се пази много от всякакви замърсители, солта също трябва да се махне. Готварската е с химически добавки, затова на масата трябва да я замести морската сол. Но също като подслаждането и посоляването трябва да е съвсем минимално. В много храни има сол, така че организмът на практика няма нужда от солница.

От млякото се образува слуз в стомашно-чревния тракт, а ракът се храни със слуз, затова трябва да се спре и то.

Туморните клетки се развиват в кисела среда, а месото я създава. Така че от менюто трябва да отпадне и месото. Вместо него – риба, но не и пиле от магазина, защото в него има антибиотици, хормони на растежа, консерванти и други химикали.

Организмът ще стане алкален, ако 80% от храната са пресни зеленчуци и сокове (няколко пъти на ден), пълнозърнести храни, семена, ядки и малко плодове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *