Лекари: Целулитът е доживотна присъда!

Хиляди жени се измъчват с диети и физически упражнения, а козметичната индустрия бълва нови и нови продукти. Всичко – с едната мисъл: да победим целулита!

celulitТова е невъзможно – твърдят лекари. Жените трябва да приемат простичката истина: ако целулитът вече се е проявил, той си остава с вас завинаги. Направо е доживотна присъда, коментират от medikforum.ru.

Когато се погледнете в огледалото и видите “портокаловата кора” върху тялото си, вие със сигурност се проклинате и сте отчаяни. Престанете да го правите! Престанете да правите и следващи стъпки в погрешна посока – просто приемете реалността.

Най-голямата заблуда е, че отслабването ще ви спаси от целулита. Според учените и най-жестоката диета не прогонва целулита. Няма смисъл и от мъчения като хирургически методи за отслабване от рода на гастрошунтирането. Изследвания на британски медици дори доказват, че опитите за отслабване при проявен целулит имат точно обратен ефект. Знаците на целулита стават още по-очебийни.

Експертите обръщат внимание върху това, че след загуба на тегло кожата губи еластичността си и е нелогично да очакваме подобряване на състоянието й до степен, изключваща целулита. Пластични хирурзи от Острова са на мнение, че не трябва да се търси тяхната намеса, а жените да свикнат с мисълта, че целулитът ще си остане техен постоянен спътник. Такава е истината: каквото и да се говори на козметичния пазар, науката все още не е изобретила истински резултатен лек срещу целулита.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *