Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сталин лекувал дископатия в лековити извори в Сочи

stalinСъветският диктатор Йосиф Сталин лекуват  дископатия в лековити извори в Сочи. Неслучайно наричат града руския Кан заради прекрасните условия за туризъм – климатът е субтропичен, намира се на брега на Черно море, в южната част на страната, а съвсем наблизо е и Кавказ.

Сочи е основан през 1883 година и е прочут с лековитите си минарални води. Архитектурата е смесица от стилове – големите бетонни сгради са наследство от соца, има много санаториуми, а новите постройки са модерни и цветни.

Изворите на Сочи успяват да привлекат и Сталин, който страдал от дископатия, а лявата му ръка била полупарализирана. В горите на града се намира и неговата вила, запазена и до днес, скрита между дърветата, на уединено и спокойно място.

Любимо място на туристите в Сочи е и парк Ривиера. Той си е почти град в града, интересни са пейките на помирението, има още делфинариум, океанариум, театър, музеи, нощен клуб.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *