ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Утеха в самотата – дали да започнете нова връзка на 60

Ако навлизате в 60-ата си година без партньор, вероятно се замисляте дали да не започнете нова връзка.

Всички хора имат нужда да споделят с някого радо­стите и мъките в живота, което е важно условие за щастие. Не забравяйте, че не­зависимо от възрастта никой не е застра­хован от болестите, предавани по полов път, включително и СПИН.

Дори предпазването от забременява­не вече да не е проблем, съществува риск от много болести, заради което трябва да вземате предпазни мерки. Преди да се впуснете във връзка с нов партньор, трябва да сте напълно сигурни, че е бил моногамен през последните няколко го­дини и че не е носител на болести, преда­вани по полов път. Във всички останали случаи по време на полов акт задължи­телно използвайте презерватив.

Много хора, особено жените, се озова­ват без партньор в по-късна възраст. Ед­на от възможностите да запазите своята сексуалност е мастурбацията. Това е на­чин да се поддържа влажността и ела­стичността на стените на влагалището при жените, а при мъжете способността за получаване на ерекция. Секс играчки­те допълнително допринасят за удовол­ствието ви. Можете да запазите аноним­ността си, като ги поръчате по пощата или по интернет.

 

Останете млади за дълго като намалите стреса

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *