Как да изпълняваме програма за редукция на теглото с „I LOVE FASHION”®?

Препоръчва се прием два пъти на ден /сутрин и обед/  по 1  капсула, по време на хранене.

 

Част от програмата е и парфюмът I LOVE FASHION® , който е неотделим елемент от френската разработка и се прилага паралелно. Парфюмът е с невероятен плодов аромат и трайност 12 часа; спокойно може да бъде използван вместо други парфюми, тъй като създава изискан ореол и говори за добър стил. Букетът му съдържа фини и балансирани нотки от шоколад, ванилия, карамел, мед, захарен памук, цитруси и летни плодове. Сладките аромати неутрализират нивата на тревога и стрес, които често са причина да посягаме неконтролирано към храната.  Доброто самочувствие помага да поддържаме волеви контрол върху апетита.

Парфюмът се използва по познатия начин – чрез напръскване в обичайните зони. При пристъпи на “вълчи глад” се препоръчва да се напръска китката и да се вдишва дълбоко по 6 пъти с всяка една от ноздрите.

Продуктът I LOVE FASHION® не изисква паралелна програма с физически натоварвания, но опитът показва, че по принцип поддържането на добра физическа форма е част от грижите за собственото ни здраве!

 

Да се доверим ли на „I LOVE FASHION”®?

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да изпълняваме програма за редукция на теглото с „I LOVE FASHION”®?

  1. Каролина каза:

    Здравейте! Може би пролетта е сезонът, в който всяка една жена иска изведнъж, като с магическа пръчка да се сдобие с идеална фигура и самочувствие, но знаем, че за съжаление това няма как да стане от само себе си, просто всяко нещо си иска усилие. Новогодишното ми пожелание беше да сваля излишните килограми и като резултат да имам едно красиво и симетрично тяло. Още от януари тръгнах на фитнес и правя по 3 до 4 тренировки седмично, много съм дисциплинирана и резултатите започнаха да се виждат още след първия месец. Да, обаче исках всичко да стане по- бързо и затова си насочих вниманието към намирането на продукт, който ускорява редуцирането на теглото. В интернет се натъкнах на новия продукт I LOVE FASHION и се спрях на него именно заради нетрадиционния метод за отслабване. Пия по една капсула сутрин и една на обяд, докато се храня, точно както се препоръчва, а също така вечер, точно когато има един момент, в който си привличана от хладилника по неясни причини, в сила влиза и парфюма. Напръсквам се по обичайните зони и пристъпът на вълчи глад мигновено изчезва, с което си спестявам едно много вредно вечерно тъпчене с храна. За три месеца свалих 15 килограма и съм много щастлива, пробвайте и вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *