Как Ивана свали 15 килограма само за два месеца?

Ивана от поне десетина години се опитва да отслабне

Ивана
Ивана в Пловдив, снимка: podtepeto.com

Ивана най-после закова кантара на килограмите, които са добре както за фигурата й, така и за нейното здраве. Факт е, че талантливата певица изглежда еднакво добре и с някой и друг килограм отгоре. Но, в крайна сметка, здравето е по-важно и затова примата пробваше какви ли не диети и начини за отслабване.

През последните години повечето от начинанията й, свързани с една по-различна визия, са увенчани или с неуспех или с влошено здравословно състояние.

Перфектната форма, която Примата на фолка демонстрира преди няколко дни в Пловдив, се дължи на едни 15 килограма по-малко. За около два месеца тя е успяла да се освободи от излишъците, без да се ограничава кой знае колко в храненето. Този път тя е ползвала услугите на известен билкар, чието име се пази в тайна.

Той забърквал билкови смеси, които имали за цел да освободят тялото на Ивана както от излишните килограми, така и от натрупаните токсини. Освен всичко друго, билките сваляли и високия холестерол, а това карало певицата да се чувства невероятно освежена и бодра.

Ивана изглежда много по-добре вече не само заради свалените килограми. Явно изпълнителката е постигнала някакъв вътрешен мир със себе си. В Пловдив, където беше преди дни, тя показа за първи път новата си много по-свежа осанка.

Феновете, които станаха свидетели на заснемането на клипа към нейната последна песен побързаха да изразят своето одобрение и засипаха Ивана с напълно заслужени комплименти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *