Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как Ивана свали 15 килограма само за два месеца?

Ивана от поне десетина години се опитва да отслабне

Ивана
Ивана в Пловдив, снимка: podtepeto.com

Ивана най-после закова кантара на килограмите, които са добре както за фигурата й, така и за нейното здраве. Факт е, че талантливата певица изглежда еднакво добре и с някой и друг килограм отгоре. Но, в крайна сметка, здравето е по-важно и затова примата пробваше какви ли не диети и начини за отслабване.

През последните години повечето от начинанията й, свързани с една по-различна визия, са увенчани или с неуспех или с влошено здравословно състояние.

Перфектната форма, която Примата на фолка демонстрира преди няколко дни в Пловдив, се дължи на едни 15 килограма по-малко. За около два месеца тя е успяла да се освободи от излишъците, без да се ограничава кой знае колко в храненето. Този път тя е ползвала услугите на известен билкар, чието име се пази в тайна.

Той забърквал билкови смеси, които имали за цел да освободят тялото на Ивана както от излишните килограми, така и от натрупаните токсини. Освен всичко друго, билките сваляли и високия холестерол, а това карало певицата да се чувства невероятно освежена и бодра.

Ивана изглежда много по-добре вече не само заради свалените килограми. Явно изпълнителката е постигнала някакъв вътрешен мир със себе си. В Пловдив, където беше преди дни, тя показа за първи път новата си много по-свежа осанка.

Феновете, които станаха свидетели на заснемането на клипа към нейната последна песен побързаха да изразят своето одобрение и засипаха Ивана с напълно заслужени комплименти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *