Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да направим празничната трапеза диетична и здравословна?

От край време сме свикнали да свързваме дългите празници с преяждане и препиване.

Особено за Коледно-Новогодишните и януарските празници, това някак си важи с пълна сила. Идеалната Коледа и Нова година винаги е свързана с маси с всякакви вкусотии, а хотелите и заведенията предлагат шведски маси, препълнени с изкушения от всички краища на света. И как да устои на всичко това, когато човек се е заканил да празнува и не му е до никакво отслабване, тренировки, режими на хранене и т.н. когато изготвяме менюто за празничната трапеза обаче, бихме могли да го направим толкова диетично, колкото и вкусно. Не е необходимо да се слагат допълнителни мазнини в гозбите, имайки предвид, че продуктите, които ще сложим в тях, съдържат достатъчно, та дори и в повече. Вечерята е добре да бъде около 18-19 часа. Достатъчно е да си сложите в чинията по един брой или 1-2 лъжици от всички ястия, което ще ви засити за цялата вечер. Яжте бавно и не се натъпквайте изведнъж. Една-две чаши вино са напълно достатъчни. Наблегнете на водата, вместо газинирани напитки или сокове с консерванти. Все пак за празнична вечеря сурови ядки и плодове са добър вариант за десерт. И не забравяйте, ако много сте прекалили с храненето и мързела по празниците, дайте си след това няколко разтоварващи дни.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *