Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да си дълголетник е съдба

Така твърдят амери­кански учени, които едва ли са искали специално да подкопаят основи­те на съвременната медицина. Такива учени винаги се позовават на проведени изследвания. Но за това по-надолу.

Спомняте си, че само преди няколко дни 100-годишен британец се превърна в най-въз­растния маратонец на планетата. Това е ис­тинско постижение – от всякаква гледна точка. Това, което той заяви, беше, че неговият дъ­лъг и качествен живот се дължи на… лютиво, чай и щастие. Вероят­но няма човек на тази планета, който да не е чувал непрекъснато пов­таряните препоръки и съвети: не пий, не пуши, не дебелей.

И ето сега изведнъж става ясно, че повечето дълголетници дори и не са помислили да се отказват от вредните удоволствия. Има и та­кива, които направо са злоупотребявали с тези удоволствия. В истинска „бомба“ се превърнаха резултатите от из­следвания, проведени от учени от Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“ в Ню Йорк. Те съвсем из­черпателно и подробно проучили живота на 477 дълголетници, такива, които вече са отбеля­зали своя 100-еодишен юбилеи. Оказало се, че голяма част от тях през своя живот съвсем не са водели идеалния здравословен начин на живот. Впрочем, те не са и злоупотребявали с вредните навици повече от обикновените хора. С една дума, живели са като всички, а са прежи­вели по-дълъг живот.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *