Безкръвни операции на жлъчка и хемороиди

Стоян Цветков

Гуруто на безкръвните операции в Южна България д-р Стоян Цветков вече оперира в новооткрития Сектор по лапароскопска, обща и онкохирургия към Комплексния онкологичен център в град Пловдив, в който се лекуват болни от цяла Южна България. Д-р Цветков е сред лекарите, които попадат във всички позитивни списъци, изготвени от пациентски организации.
Клиниката е оборудвана с най-модерна апаратура и позволява извършването на:
Безкръвни операции на жлъчки, кисти на яйчниците, хемороиди, хернии, ехинокок на черния дроб. Оперира успешно щитовидната жлеза, туморни образувания на кожата и меките тъкани. Извършват се биопсии от метастази за изработване на имунотерапия на ракови заболявания. Традиционно се оперират миоми и злокачествени образувания.

В центъра има:
- Възможност за безкръвни операции и при други заболявания на яйчниците, включително при безплодие;
- Контрастно изследвани на маточните тръби за проводимост;
- Независимо от възраст, здравен статус и др.

Гаранцията за успеха при лечението на всяко заболяване е пациентът да попадне на доказани специалисти и клиника с успехи в лечението на заболяването. В Комплексния онкологичен център в град Пловдив освен това хората получават:
- Безболезнено и бързо възстановяване;
- Първокласно болнично заведение;
- Работи със Здравната каса.

За информация и записвания при известните специалисти:
Д-р Стоян Цветков, тел.: 0887 302 404,
Д-р Александър Александров, тел.: 0899 96 56 77.

Консултативни прегледи се извършват и в ДКЦ 2 в Пловдив /бивша 2-ра поликлиника/ всеки ден от Понеделник до Петък от 14 до 17 часа.
Не отлагайте лечението – това крие рискове за здравето!


Публикувано в категории: д-р Цветков, д-р Дойчев

35 Коментара »

 1. Не съм мислел, че този тип операции са толкова безболезнени. За една седмица се възстанових напълно. Благодаря ви.

  Коментар by Стефан С — 12.07.2011 @ 10:27

 2. Не съм предполагала,че с безкръвна операция ще ми извадят жлъчката с голям камък.Оздравях за по-малко от седмица.Огромни благодарности на Д-р Дойчев и на Д-р Цветков

  Коментар by надежда — 13.07.2011 @ 16:23

 3. Mnogo sa dobri i dvamata. Opreriraha me bezkruvno ot jluchka i se vaztanovih v ramkite na sedmica. Napulno nadejni sa. Preporuchvam gi na vsichki, nqma da sujalqvate. :) Spored men sa neveroqtno dobri, uspeh za napred :) Pozdravi Ivan ot Stara Zagora :)

  Коментар by Ivan — 23.07.2011 @ 23:23

 4. ,,здравен статус”-pri syrdechna obremenenost riska e mnogo golqm!

  Коментар by Stefan — 28.07.2011 @ 9:01

 5. kolko struva tazi operacia….izpratete mi oferta na e-mail,ako neobhodimo….. xpepy(aroba)abv.bg

  Коментар by pepi — 04.04.2012 @ 1:54

 6. Интересува ме цената на безкръвна операция на жлъчка!Изпратете на e-mail:savova_mariana@abv.bg!Къде оперират тези лекари-град,клиника…

  Коментар by mariana savova — 05.05.2012 @ 16:29

 7. Много моля да ме информирате в коя клиника и в кой град оперират тези доктори?

  Коментар by Мария Кирова — 28.06.2012 @ 22:33

 8. Моя близка се поинтересува – работят в Пазарджик и Пловдив, в частна клиника. Но излиза по-евтино, отколкото в София и на други места в Пловдив. Отзивите са много добри. На другия ден си тръгваш и нямаш грам проблем.

  Коментар by катя м. — 01.07.2012 @ 10:50

 9. Здравейте госпожо Савова, относно вашето запитване, цената на безкръвна операция на жлъчка е 300 лв. на здравно осигурено лице. За подробности на посочения телефон.

  Коментар by Д-р Дойчев — 20.07.2012 @ 15:55

 10. Ползвал съм услугите на д-р Дойчев и д-р Цветков.Останах много доволен! :D

  Коментар by mitko spasov — 20.07.2012 @ 16:28

 11. Здравейте,преди 2 седмици д-р Дойчев и д-р Цветков ми оперираха жлъчката по безкръвен метод,след 1 ден престой ме изписаха.Възстанових се за по-малко от 1 седмица.Огромни благодарности на целия екип.

  Коментар by Stoilka — 26.10.2012 @ 16:15

 12. Известно време имах проблеми при ходене по голяма нужда, но не знам защо не им обръщах голямо внимание. Просто българите имат ниска здравна култура и аз очевидно спадам към тези българи, защото проблемът ми лека полека се задълбочаваше, но аз продължавах да го игнорирам и да се придържам към забързаното ми ежедневие. В един момент обаче дефекацията ми биваше придружена от алено червена кръв и тогава вече се стреснах и реших да потърся лекарска помощ. Един познат ми препоръча докторите Цветков и Дойчев, тъй като били професионалисти в тази сфера на лечение и са помагали на много хора. Отидох на преглед и се оказа, че имам хемороиди. Гореспоменатите доктори практикуват безкръвни операции на жлъчка и хемороиди и се погрижиха за мен. Болка не почувствах, нещо повече- бях изписан само след ден и проблемът беше решен. Сега се чувствам много добре и здрав, и съжалявам, че не направих нещо по- рано.

  Коментар by Стефан Щерев — 02.12.2012 @ 19:34

 13. Аз подобно на Стефан имах хемороиди и също не потърсих лекарска помощ веднага. Беше ме малко срам, защото си мислех, че появата им се дължи единствено на ниска хигиена и си виках:”- Какво ли ще си помислят хората за мен?”. Моят съвет е, че не трябва да правите тази грешка, защото колкото повече време минава, толкова повече се задълбочава проблема. Прочетох в интернет за безкръвни операции на хемороиди и болшинството от хора твърдяха, че това е най- добрият метод за справянето с този проблем. Отново в интернет видях рекламата на д-р Цветков и д-р Дойчев и реших да се обърна към тях. Операцията протече леко, възстановяването ми мина бързо и безболезнено и още деня след оперативната намеса бях изписан. Трябва да похваля и клиниката, където бях настанен за кратко, беше луксозна като хотел и не приличаше на типична болница. Като цяло останах доволен. :)

  Коментар by Светослав Грошев — 08.12.2012 @ 12:21

 14. Доколкото знам хемороидите могат да бъдат премахнати по няколко начина: чрез неоперативно лечение, чрез мини- инвазивни процедури и чрез хирургично лечение. Различните методи се прилагат в зависимост от стадия на развитие на самите хемороиди, но бъдете сигурни, че колкото по- рано предприемете някакви мерки за отстраняването на този неприятен проблем, толкова по- добре. Аз ви препоръчвам, ако не успеете да се справите сами чрез повишаване на хигиената след дефекация, спазване на диета и т.н., обърнете се към д-р Стоян Цветков и д-р Георги Дойчев, тези хора наистина си разбират от работата и ще ви бъдат много от полза. Те прилагат бекръвна операция на хемороиди, при която възстановяването е бързо и леко, както и самата операция, изписват ви до ден, а резултатът е, че се чувствате по- здрави от всякога. Аз направих така и вече съм излекуван, сега е ваш ред да последвате примера ми.

  Коментар by Никола Петров — 09.12.2012 @ 17:44

 15. Д-р Цветков и д-р Дойчев са страхотни лекари, те не само си разбират перфектно от работата, но и имат много добронамерено отношение към пациентите си, което също е много важно и мисля съществена част от лекарската професия. Преди време имах здравни проблеми свързани с хемороиди. Аз съм малко над 40 години и бях чела някъде, че това е често срещан проблем при доста хора.Първо се опитах сама да се справя, но не съумях и се наложи да прибегна до безкръвните операции на докторите Цветков и Дойчев. Уверявам ви, че е безболезнено, леко и ще ви изпишат до ден след операцията. В същото време, ефектът е сто процента налице и повече няма и помен от неприятните образувания. Направете правилния избор, защото компромиси със здравето не трябва да се правят, то е най- важно.

  Коментар by Виктория Павлова — 16.12.2012 @ 17:42

 16. Здравейте, аз съм от град София и съм на 58 години. Имах проблеми с жлъчката, които бяха следствие на моето много нередовно хранене, както и прекаляването ми с мазни храни. Теглото ми е наднормено и прочетох някъде, че това също е предпоставка за появата на камъни в жлъчния мехур. Напоследък болките много се усилиха и трябваше да прибегна до оперативна намеса. Прочетох за безкръвните операции на жлъчка на д-р Цветков и д-р Дойчев и прецених, че те ще са моят избор. Пиша това, за да изразя своята благодарност към тях, защото те свършиха своята работа перфектно. Камъните са премахнати и болката изчезна. Сега аз ще се постарая да сваля някой друг килограм и да намаля мазните и вредни храни, за да не се повторят вече познатите последици.

  Коментар by Васил Петков — 16.12.2012 @ 18:28

 17. Познат ми е проблемът на Васил, аз също имах камъни в жлъчния мехур и трябва да ви уверя, че това е нещо много неприятно. Болките са много остри и не могат да се търпят. Истината е, че и аз си бях занимарил здравето в известна степен. Преди извършвах някаква физическа активност и се опитвах да се ограничавам в храненето, обаче последните 1-2 години се оставих и си го докарах това заболяване. Трябваше да прибегна до оперативна намеса и се поинтересувах към кого да се обърна. Прочетох в интернет за докторите Цветков и Дойчев и реших да се спра на тях, защото ми вдъхнаха доверие. Те са професионалисти в безкръвните операции на жлъчка и хемороиди. Възстановяването ми мина бързо и леко и вече започнах да ценя здравето си много повече, както и да се грижа за него.

  Коментар by Недялко Цанев — 16.12.2012 @ 19:04

 18. Имах хемороиди и опитвах различни методи за лечение, но само неоперативни, но нищо не помагаше. Започвах да се отчайвам, но просто не исках да отивам под ножа. Един приятел, също страдащ от този проблем, ми разказа за неговия случай. Той прибегнал до безкръвна операция, извършена от д-р Цветков и беше останал много доволен. С такива суперлативи разказваше за доктора и неговото отношение и старание, че започна да ме навива и аз да се подложа на безкръвна операция. След като ми каза, че възстановяването става за ден, и минава леко и неусетно, се съгласих.Подложих се на тази операция преди седмица.Оказа се, че всичко казано беше така. Много съм доволен, също се чувствам по- здрав от всякога и осъзнавам, че здравето е най- важното нещо и всеки трябва да се грижи за своето.

  Коментар by Григор Цветанов — 18.12.2012 @ 12:09

 19. Хемороидите са наистина ужасно нещо, всеки който го е изпитал на гърба си, знае колко са неприятни, болезнени и упорити. Трудно човек може сам да се пребори с тях и мой личен съвет е да се обърне към медицинско лице колкото се може по- рано, просто ще си спести доста страдания. Аз направих така. Моите лечители бяха д-р Цветков и Дойчев и именно заради тях пиша тези думи в израз на благодарност. Много съм доволен от тяхната работа, истински професионалисти в сферата на безкръвните операции, било то на жлъчка или на хемороиди. Имате ли подобни проблеми не се чудете, а се обърнете към гореспоменатите доктори, бъдете сигурни, че няма да останете подведени.

  Коментар by Кирил Станков — 18.12.2012 @ 21:58

 20. От град Пловдив съм. Открай време осъзнавах, че хигиената ми след дефекация е занижена, използвах само тоалетна хартия и от време на време имах затруднено изхождане. След време се появиха остри болки, а не след дълго и аленочервена кръв във фекалиите. Притесних се и потърсих медицинска помощ. Като обясних симптомите на доктора и след съответния преглед, ми бе поставена диагноза хемороиди. Препоръчано ми беше да си направя безкръвна операция, защото от нея най- леко и бързо се възстановявал човек, и най- ефикасно бил преодоляван проблема с хемороидите. Всякакви други лечения не гарантират успех. Обърнах се към д-р Цветков, защото видях негова реклама в интернет и трябва да ви кажа, че останах много доволен. Страхотно отношение към пациентите, висок професионализъм в работата и изгодни цени, какво повече може да искате, просто най- добрият избор за безкръвна операция на хемороиди.

  Коментар by Таньо Стайков — 19.12.2012 @ 21:24

 21. Аз съм жена, която е преживяла много, от гледна точка, че съм изпитала много болка. Имам две деца, да са ми живи и здрави, т.е. изродила съм две деца. Също така съм преживяла тежки бъбречни кризи, но такава болка, каквато изпитах при камъните в жлъчния мехур, не бях изпитвала до сега. Не може да се стои на едно място, остра, прерязваща болка, просто незабавно трябва да се прибегне до лекарска намеса. Разбрах за някакви безкръвни операции, които били много ефикасни. Мъжът ми ме заведе в някаква клиника в Пловдив при докторите Дойчев и Цветков, които всъщност извършиха интервенцията. Трябва да ви кажа, че операцията мина леко, бързо, без болка, а също така възстановяването ми продължи няколко дена. Останах много доволна и съм много благодарна на д-р Цветков и д-р Дойчев, за отлично свършената работа.

  Коментар by Ралица Симеонова — 20.12.2012 @ 16:51

 22. Темата ми стана интересна и се зачетох, но колкото повече четях, толкова повече растеше усещането ми, че коментарите от декември месец са написани от едно и също лице. Работата ми е да оценявам професионално хора и имам “набито” око. Това, което ми направи впечатление е, че при всички коментари препинателните знаци са използвани много стриктно и то по един и същи начин. Например, след по- и най- има интервал и тогава следва думата (най- добрият) – 20-ти коментар,(по- здрав)- 18 коментар,
  по- рано)- 12 коментар и т.н. При различните коментари е написано по един и същи начин. Няма хора, които да пишат еднакво в интернет и то на едно и също място, както е в случая. Хората като цяло не обръщат толкова внимание на правописа. Естествено, разлика в съдържанието има, но се усещат и стилът и уж опростените лекарски изрази.
  Уважаеми доктори, ако наистина сте си позволили да печелите пациенти по този долен начин, трябва да си припомните Хипократовата клетва преди да пишете коментари от името на измислени хора.

  Коментар by Миглена — 05.01.2013 @ 22:23

 23. здравейте
  бих искала да попитам колко струва операция за премахване на хемороиди

  Коментар by arti — 28.02.2013 @ 0:05

 24. Пиша по повод коментара на Миглена. Не знам дали коментарите са от един човек или не, но ме засегнаха думите й, защото съм се оперирал при тези хора. Пиша с истинското си име и е-майл.
  През май получих остра жлъчна криза. Оказа се, че в 350 хилядния Пловдив няма кой да ми направи успешно безкръвна операция на жлъчката. Няма! Това е самата истина, независимо от броя на болниците, прафесорите и клиниките в този град, които сигурно са вече 50.Имах консултации с 4-ма специалисти. Добре, че попаднах на мой съуевик в Окръжна, който ме препрати в Ескулап при д-р Цветков. Хората ме приеха по спешност,още на другия ден ме оперираха с лапароскопски метод и след 2 дни ме изписаха. След това имах консултации с лекари от Пловдив /защото ме домързя отново да пътувам до Пазарджик/, които бяха категорични, че операцията е била “животоспасяваща” и само много добър хирург би я направил с лапароскопия. Останалите щяха да ми срежат целия корем, което в моя случай означаваше седмици престои в болница и риск от усложнения. Ако искате приемете и това като реклама, но за тези хора се подписвам и с двете си ръце!

  Коментар by nikolai stoinov — 22.06.2013 @ 1:57

 25. Ах колко сте ми умни, щом оставяте инвазивната медицина да ви “лекува”. Толкова ли е трудно да пиете чай от глухарче с лимон и зехтин, та опрехте до доктори? Сложно ли е да похапвате отвреме-навреме салатка от цвекло и зеле? Ама щом сте наивни, хем ще ви взимат парите, хем ще ви осакатяват. А в коментара на Миглена има много истина, аз също забелязвам някои неща. Но, все пак, да са живи и здрави докторите!

  Коментар by Rex — 30.06.2013 @ 17:23

 26. Все още липсва отговор колко струва операцията на един хемороид.

  Коментар by Дамян — 26.03.2014 @ 11:27

 27. Разбира се, че си личи как се изписват от едно и също лице коментарите. Трябва ти само малко по-добро наблюдение. Ще вземем да си помислим, че тук ни един е допуснал грешка, а наистина знаем как се пише и какво редакция трябва, че да са си лика-прилика, особено тези с хемороидите :) Имаме нужда от добри специалисти, дано са такива за каквито се представят.
  Сега по темата, очаквам да ми кажете каква е цената за операция на хемороиди, външни и на друг гъз вътрешни? Първата без осигоровки, задника със. Сериозна съм, но говоря в прав текст, като всички нормални хора по света.
  Поздрав и очаквам отговор, моля.

  Коментар by Катерина — 04.04.2014 @ 22:14

 28. С малко позакъснял отговор и пренебрегвайки меко казано коментарите за писането от едно и също лице ,пакискам да попитам все още ли 300 лв е цената за лапароскопска интервенция на жлъчка и в кой град се намира клиниката/в Пловдив или Пазарджик/.Ще бъда благодарна ако получа отговора на електронната си поща/ако все пак е възможно/ ! Предварително благодаря !

  Коментар by Мариана Савова — 05.06.2014 @ 20:43

 29. Преди 2 години ме оперираха безкръвно-лапароскопски в болница Света Марина в гр Варна.Операцията ми беше извършена по клинична пътека само с направление от личния лекар без да заплатя нито стотинка .Безкрайно съм благодарна на д-р Лисничков за живота който ми върна.

  Коментар by Мария Карасъбева — 31.07.2014 @ 19:55

 30. Поема ли се от ЗК лапароскопска операция за премахване на жлъчка?

  Коментар by Doris — 02.11.2014 @ 17:42

 31. zdravnata kasa ne poema operaciqta za premaxvane na jla4ka.

  Коментар by Svetlana Petrova — 04.12.2014 @ 19:49

 32. Преди година си правих лапароскопска операция за премахване на жлъчка в частна болница във Варна-кв.Виница и платих само консумативите-около 70 лв и 2 дни престой.Всичко беше на ниво,болницата е като хотел.Не бих казала,че въобще не боли,но се търпи,все пак е интервенция.И аз съм на мнение,че по-горните коментари са от едно и също лице.

  Коментар by Красимира — 29.01.2015 @ 19:26

 33. Здравейте. Интересува ме колко струва безкръвна операция на хемороиди.

  Коментар by Е. Цветанова — 30.01.2015 @ 16:09

 34. Аз пък си направих БЕЗПЛАТНО конвенционална операция от жлъчка в Окръжна болница в София. Държаха ме обще 4 дни, а на 12тия ден вече карах кънки на лед и спортувах. Това, което лекарите пропускат да ви кажат е, че ако случаят е спешен, т.е. има възпаление на жлъчния мехур и/или наличие на жлъчна криза, НЯМАТ ПРАВО ДА ВИ ПРАВЯТ ЛАПАРОСКОПИЯ. В такива случаи е задължително пациентът да се отвори и да се направи и визуален преглед. Само за справка – две жени лежаха за същото заедно с мен, направиха им лапароскопия и не можаха да се вдигнат от леглото първите 3 дни, докато аз станах на крака 1 час след упойкатаи нямах проблеми. За сведение – случката е отпреди 4 години, аз бях на 25 г. тогава и всичк мина безплатно по НЗОК.

  Коментар by RedWine — 17.03.2015 @ 18:01

 35. Какви операции бе докторе ???Само пари гледате да прибирате от касата и съсипвате здравето на хората. Който има проблеми да идва в Плевен при Никола Алексиев-ирисова диагностика. На много хора е помогнал. Лечението е с билки.

  Коментар by Петьо Маринов — 02.05.2015 @ 18:36

Напишете коментар


Още по темата

Този мъж се спаси от рак с конопено масло!

33-годишен англичанин е бил диагностициран през 2012 година с рак на дебелото черво. Лекарите били на мнение, че в най-добрия случай той ще живее само година и половина.

Проф. д-р Петър Манолов: БОДИЛАКС – истинско и трайно решение на запека и килограмите!

Бодилакс е оригинален натурален продукт, съставен от растителни екстракти с еднопосочно действие, предназначен да регулира моториката на стомашно-чревния тракт и по-специално на дебелото черво при нарушения във функцията му, свързани с хронична обстипация /запек/, хроничен спастичен колит, проктоколит, дивертикулоза, хемороидална болест и наднормено тегло.

Диета при хемороиди

Хемороидите са разширени вени в много неудобна част от тялото.

ПРОКТО-ГЛИВЕНОЛ супозитории / PROCTO-GLYVENOL suppositories

ПРОКТО-ГЛИВЕНОЛ супозитории се използват за овладяване симптоматиката при вътрешни и външни хемороиди. Двете активни съставки – лидокаин и трибенозид, действат комплексно, като първата постига обезболяващ ефект, а втората подобрява кондицията на малките кръвоносни съдове и съдейства за спадане на отока и възпалението.

ДИОКЕТ / DIOKET

ДИОКЕТ е венотоник и вазопротектор –т.е. лекарствен продукт, който подобрява тонуса и еластичността на кръвоносните съдове и ги предпазва от спукване и разкъсване. Препаратът се препоръчва при венозна недостатъчност, разширени вени, начална форма на декубитални рани и остри състояния при хемороиди. Подходящ е при тежест в долните крайници и синдром уморени крака.

ЦИКАТРИДИНА супозитории / CICATRIDINA suppositories

ЦИКАТРИДИНА супозитории е продукт от едноименната серия с хиалуронова киселина. Супозиториите се прилагат по лекарско предписание при външни и вътрешни хемороиди, фисули и фисури, проктити и криптити, при анални рагади. Композицията действа обезболяващо и противовъзпалително; ускорява възстановяването на увредени тъкани след анално-ректални хирургически намеси.

Как да си направим билков мехлем срещу хемороиди?

Този лечебен мехлем помага при хемороиди, при отоци от замръзване, рани и натъртвания.

Лечение на хемороиди със свинска мас и обикновена луличка

Този мехлем, приготвен в домашни условия, помага при хемороиди.

Билколечение при запек и хемороиди

Продължаващите дълго време проблеми със запека могат да доведат до образуване на хемороиди и повишен риск от по-сериозни заболявания като дивертикулит или рак на червата.

Ето какъв сок използват в чужбина за здрав стомах

Сок от картофи в България рядко се използва, независимо, че картофите са една от основните храни на българите. Но в чужбина го ценят изключително много

Ето кои са ужасните болести, които причинява заседналия начин на живот!

Ако работите в офис или у дома, това са болестите, които могат да ви причинят немалко неприятности

Народни рецепти, ефективни при различни здравословни оплаквания

Помогнете си със средства от природата!