Начало / Новини и специалисти / Специалисти / д-р Цветков, д-р Дойчев

д-р Цветков, д-р Дойчев

Безкръвна операция на жлъчка: същност, възстановяване, диета, цени

Безкръвна операция – какво представлява? В кои случаи? Същност. Предимства. Рискове. Безкръвна операция на жлъчка. Подготовка. Същност. Упойка. Стъпки. Приключване. Възстановяване. Усложнения. Диета. Безкръвна операция на жлъчка – Здравна каса. Безкръвна операция на жлъчка – цени. Безкръвна операция на жлъчка ...

Продължение »

Д-р Стоян Цветков – българският гуру по безкръвните операции

Д-р Стоян Цветков ненапразно е наречен българският гуру по безкръвните операции. Той попада във всички позитивни списъци, които са изготвени от различни пациентски организации.

Продължение »

Безкръвни операции на жлъчка и хемороиди

Независимо от възраст, здравен статус и др.; Гаранция за успех; Безболезнено и бързо възстановяване в рамките на 1 ден; Първокласно болнично заведение; Работа със Здравната каса.

Продължение »

Уникално: Извадиха от жлъчка с безкръвна операция гигантски камък с размери 3,5 на 2,5 см.

Пациентът е бил в много тежко състояние В хирургията това се счита за ”висш пилотаж”, тъй като толкова големи камъни обикновено не се премахват с лапароскопски метод, а с конвенционална операция, при която се прави огромен разрез в коремната област, ...

Продължение »

Язвата се оперира при перфорация и кървене

Сега съм на 51 години. От известно време имам болки в корема, предимно през пролетта. Те се появяват, когато съм похапнал храни с повече подправки. Чрез фиброгастроскопия ми откриха язва на предната страна на дванадесетопръстника. След лечение с фомотидин болката се успокои.

Продължение »

Лакомията докарва остър панкреатит

В момента съм на 38 години. Преди месец постъпих по спешност в хирургично отделение поради остра болка в горната част на корема с непрекъснато повръщане. Болкатка се появи 10-ина минути след като изпих ледено студена бира.

Продължение »