БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Безкръвни операции на жлъчка и хемороиди

Стоян Цветков

Гуруто на безкръвните операции в Южна България д-р Стоян Цветков  оперира в болница „Хигия“, Пазарджик, обща и онкохирургия, в която се лекуват болни от цяла Южна България. Д-р Цветков е сред лекарите, които попадат във всички позитивни списъци, изготвени от пациентски организации.
Клиниката е оборудвана с най-модерна апаратура и позволява извършването на:
Безкръвни операции на жлъчки, кисти на яйчниците, хемороиди, хернии, ехинокок на черния дроб. Оперира успешно щитовидната жлеза, туморни образувания на кожата и меките тъкани. 

В болницата има:
– Възможност за безкръвни операции и при други заболявания на яйчниците, включително при безплодие;
– Контрастно изследвани на маточните тръби за проводимост;
– Независимо от възраст, здравен статус и др.

Гаранцията за успеха при лечението на всяко заболяване е пациентът да попадне на доказани специалисти и клиника с успехи в лечението на заболяването. В болница „Хигия“ в град Пазарджик освен това хората получават:
– Безболезнено и бързо възстановяване;
– Първокласно болнично заведение;
– Работи със Здравната каса.

За информация и записвания при известните специалисти:
Д-р Стоян Цветков, тел.: 0887 302 404

Не отлагайте лечението – това крие рискове за здравето!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 51 до “Безкръвни операции на жлъчка и хемороиди

  1. Стойка Митева каза:

    Приятели, аз също съм оперирана от жлъчка по безкръвен метод. Хубаво е да споделяме откровено, че не те режат като „прасенце“, а ти отварят само четири проходими отвори за апаратурата. Това си е сериозна операция и всеки, който ви убеждава, че на следващият ден си тръгва в къщи просто ви лъже. Да не говорим, че след една седмица тръгвали на работа. По важно е да се знае, че организма претърпява промени, с които трябва да се адаптира. Нужно е внимателно отношение към храната и физическите усилия, които се прилагат в ежедневието.

  2. KLIN каза:

    GOSPODA MEDIZI,

    A ZNAETE LI 4E KAMANI OT JLA4KA I 4EREN DROB SE VADQT BEZ OPERAZIQ ZA EDIN DEN S SPEZIALNA DIETA I KLIZMI…!

    AZ SPEZIALNO SAM SI VADIL STOTIZI I SAM VSE O6TE JIV I ZDRAV BEZ OPERAZII.

  3. Rosa каза:

    Saglasna sam s pochti vsichko napisano po gore. Ne se samniavam vav profesionalnostta na lekarite.
    Samo edno neshto,koeto ne mi haresa. Vsichki pishat, kolko e bezboleznena hirurgichnata intervencia.
    Taka e…no sled tova…Ne se zabluzdavaite…
    Sled operacia na hemoroidi bolkite pri defekacia sa UZASNI okolo 1 sedmica.

  4. Петьо Маринов каза:

    Какви операции бе докторе ???Само пари гледате да прибирате от касата и съсипвате здравето на хората. Който има проблеми да идва в Плевен при Никола Алексиев-ирисова диагностика. На много хора е помогнал. Лечението е с билки.

  5. RedWine каза:

    Аз пък си направих БЕЗПЛАТНО конвенционална операция от жлъчка в Окръжна болница в София. Държаха ме обще 4 дни, а на 12тия ден вече карах кънки на лед и спортувах. Това, което лекарите пропускат да ви кажат е, че ако случаят е спешен, т.е. има възпаление на жлъчния мехур и/или наличие на жлъчна криза, НЯМАТ ПРАВО ДА ВИ ПРАВЯТ ЛАПАРОСКОПИЯ. В такива случаи е задължително пациентът да се отвори и да се направи и визуален преглед. Само за справка – две жени лежаха за същото заедно с мен, направиха им лапароскопия и не можаха да се вдигнат от леглото първите 3 дни, докато аз станах на крака 1 час след упойкатаи нямах проблеми. За сведение – случката е отпреди 4 години, аз бях на 25 г. тогава и всичк мина безплатно по НЗОК.

  6. Е. Цветанова каза:

    Здравейте. Интересува ме колко струва безкръвна операция на хемороиди.

  7. Красимира каза:

    Преди година си правих лапароскопска операция за премахване на жлъчка в частна болница във Варна-кв.Виница и платих само консумативите-около 70 лв и 2 дни престой.Всичко беше на ниво,болницата е като хотел.Не бих казала,че въобще не боли,но се търпи,все пак е интервенция.И аз съм на мнение,че по-горните коментари са от едно и също лице.

  8. Мария Карасъбева каза:

    Преди 2 години ме оперираха безкръвно-лапароскопски в болница Света Марина в гр Варна.Операцията ми беше извършена по клинична пътека само с направление от личния лекар без да заплатя нито стотинка .Безкрайно съм благодарна на д-р Лисничков за живота който ми върна.

  9. Мариана Савова каза:

    С малко позакъснял отговор и пренебрегвайки меко казано коментарите за писането от едно и също лице ,пакискам да попитам все още ли 300 лв е цената за лапароскопска интервенция на жлъчка и в кой град се намира клиниката/в Пловдив или Пазарджик/.Ще бъда благодарна ако получа отговора на електронната си поща/ако все пак е възможно/ ! Предварително благодаря !

  10. Катерина каза:

    Разбира се, че си личи как се изписват от едно и също лице коментарите. Трябва ти само малко по-добро наблюдение. Ще вземем да си помислим, че тук ни един е допуснал грешка, а наистина знаем как се пише и какво редакция трябва, че да са си лика-прилика, особено тези с хемороидите 🙂 Имаме нужда от добри специалисти, дано са такива за каквито се представят.
    Сега по темата, очаквам да ми кажете каква е цената за операция на хемороиди, външни и на друг гъз вътрешни? Първата без осигоровки, задника със. Сериозна съм, но говоря в прав текст, като всички нормални хора по света.
    Поздрав и очаквам отговор, моля.

  11. Rex каза:

    Ах колко сте ми умни, щом оставяте инвазивната медицина да ви „лекува“. Толкова ли е трудно да пиете чай от глухарче с лимон и зехтин, та опрехте до доктори? Сложно ли е да похапвате отвреме-навреме салатка от цвекло и зеле? Ама щом сте наивни, хем ще ви взимат парите, хем ще ви осакатяват. А в коментара на Миглена има много истина, аз също забелязвам някои неща. Но, все пак, да са живи и здрави докторите!

    • Стела каза:

      Rex … не се правете на много умен , моля ви ! Първо цвекло – добре , но зеле и листни зеленчуци не се препоръчват при болна жлъчка . Това е едното ….. другото е че аз съм един от хората, които най ама най не искат да се оперират , защото както обичам да ям салати , така обичам и мекици и пържени картофи …… И след като вече имам кризи всяка нощ, повече от седмица , ми идва не да се оперирам , а ако има вариант да си изтръгна жлъчката сама , само болката да спре .

  12. nikolai stoinov каза:

    Пиша по повод коментара на Миглена. Не знам дали коментарите са от един човек или не, но ме засегнаха думите й, защото съм се оперирал при тези хора. Пиша с истинското си име и е-майл.
    През май получих остра жлъчна криза. Оказа се, че в 350 хилядния Пловдив няма кой да ми направи успешно безкръвна операция на жлъчката. Няма! Това е самата истина, независимо от броя на болниците, прафесорите и клиниките в този град, които сигурно са вече 50.Имах консултации с 4-ма специалисти. Добре, че попаднах на мой съуевик в Окръжна, който ме препрати в Ескулап при д-р Цветков. Хората ме приеха по спешност,още на другия ден ме оперираха с лапароскопски метод и след 2 дни ме изписаха. След това имах консултации с лекари от Пловдив /защото ме домързя отново да пътувам до Пазарджик/, които бяха категорични, че операцията е била „животоспасяваща“ и само много добър хирург би я направил с лапароскопия. Останалите щяха да ми срежат целия корем, което в моя случай означаваше седмици престои в болница и риск от усложнения. Ако искате приемете и това като реклама, но за тези хора се подписвам и с двете си ръце!

    • Петьо каза:

      Може и да имаш право. Може докторите да са гениални, но начина, по който са написани много от коментарите, буди повече подозрение, отколкото доверие.

  13. arti каза:

    здравейте
    бих искала да попитам колко струва операция за премахване на хемороиди

  14. Миглена каза:

    Темата ми стана интересна и се зачетох, но колкото повече четях, толкова повече растеше усещането ми, че коментарите от декември месец са написани от едно и също лице. Работата ми е да оценявам професионално хора и имам „набито“ око. Това, което ми направи впечатление е, че при всички коментари препинателните знаци са използвани много стриктно и то по един и същи начин. Например, след по- и най- има интервал и тогава следва думата (най- добрият) – 20-ти коментар,(по- здрав)- 18 коментар,
    по- рано)- 12 коментар и т.н. При различните коментари е написано по един и същи начин. Няма хора, които да пишат еднакво в интернет и то на едно и също място, както е в случая. Хората като цяло не обръщат толкова внимание на правописа. Естествено, разлика в съдържанието има, но се усещат и стилът и уж опростените лекарски изрази.
    Уважаеми доктори, ако наистина сте си позволили да печелите пациенти по този долен начин, трябва да си припомните Хипократовата клетва преди да пишете коментари от името на измислени хора.

  15. Ралица Симеонова каза:

    Аз съм жена, която е преживяла много, от гледна точка, че съм изпитала много болка. Имам две деца, да са ми живи и здрави, т.е. изродила съм две деца. Също така съм преживяла тежки бъбречни кризи, но такава болка, каквато изпитах при камъните в жлъчния мехур, не бях изпитвала до сега. Не може да се стои на едно място, остра, прерязваща болка, просто незабавно трябва да се прибегне до лекарска намеса. Разбрах за някакви безкръвни операции, които били много ефикасни. Мъжът ми ме заведе в някаква клиника в Пловдив при докторите Дойчев и Цветков, които всъщност извършиха интервенцията. Трябва да ви кажа, че операцията мина леко, бързо, без болка, а също така възстановяването ми продължи няколко дена. Останах много доволна и съм много благодарна на д-р Цветков и д-р Дойчев, за отлично свършената работа.

    • Петьо каза:

      И аз имах подобно усещане. Всичко ми звучи като реклама. И щом като се работи със здравна каса, защо трябва да се плаща операцията?

  16. Таньо Стайков каза:

    От град Пловдив съм. Открай време осъзнавах, че хигиената ми след дефекация е занижена, използвах само тоалетна хартия и от време на време имах затруднено изхождане. След време се появиха остри болки, а не след дълго и аленочервена кръв във фекалиите. Притесних се и потърсих медицинска помощ. Като обясних симптомите на доктора и след съответния преглед, ми бе поставена диагноза хемороиди. Препоръчано ми беше да си направя безкръвна операция, защото от нея най- леко и бързо се възстановявал човек, и най- ефикасно бил преодоляван проблема с хемороидите. Всякакви други лечения не гарантират успех. Обърнах се към д-р Цветков, защото видях негова реклама в интернет и трябва да ви кажа, че останах много доволен. Страхотно отношение към пациентите, висок професионализъм в работата и изгодни цени, какво повече може да искате, просто най- добрият избор за безкръвна операция на хемороиди.

  17. Кирил Станков каза:

    Хемороидите са наистина ужасно нещо, всеки който го е изпитал на гърба си, знае колко са неприятни, болезнени и упорити. Трудно човек може сам да се пребори с тях и мой личен съвет е да се обърне към медицинско лице колкото се може по- рано, просто ще си спести доста страдания. Аз направих така. Моите лечители бяха д-р Цветков и Дойчев и именно заради тях пиша тези думи в израз на благодарност. Много съм доволен от тяхната работа, истински професионалисти в сферата на безкръвните операции, било то на жлъчка или на хемороиди. Имате ли подобни проблеми не се чудете, а се обърнете към гореспоменатите доктори, бъдете сигурни, че няма да останете подведени.

  18. Григор Цветанов каза:

    Имах хемороиди и опитвах различни методи за лечение, но само неоперативни, но нищо не помагаше. Започвах да се отчайвам, но просто не исках да отивам под ножа. Един приятел, също страдащ от този проблем, ми разказа за неговия случай. Той прибегнал до безкръвна операция, извършена от д-р Цветков и беше останал много доволен. С такива суперлативи разказваше за доктора и неговото отношение и старание, че започна да ме навива и аз да се подложа на безкръвна операция. След като ми каза, че възстановяването става за ден, и минава леко и неусетно, се съгласих.Подложих се на тази операция преди седмица.Оказа се, че всичко казано беше така. Много съм доволен, също се чувствам по- здрав от всякога и осъзнавам, че здравето е най- важното нещо и всеки трябва да се грижи за своето.

  19. Недялко Цанев каза:

    Познат ми е проблемът на Васил, аз също имах камъни в жлъчния мехур и трябва да ви уверя, че това е нещо много неприятно. Болките са много остри и не могат да се търпят. Истината е, че и аз си бях занимарил здравето в известна степен. Преди извършвах някаква физическа активност и се опитвах да се ограничавам в храненето, обаче последните 1-2 години се оставих и си го докарах това заболяване. Трябваше да прибегна до оперативна намеса и се поинтересувах към кого да се обърна. Прочетох в интернет за докторите Цветков и Дойчев и реших да се спра на тях, защото ми вдъхнаха доверие. Те са професионалисти в безкръвните операции на жлъчка и хемороиди. Възстановяването ми мина бързо и леко и вече започнах да ценя здравето си много повече, както и да се грижа за него.

  20. Васил Петков каза:

    Здравейте, аз съм от град София и съм на 58 години. Имах проблеми с жлъчката, които бяха следствие на моето много нередовно хранене, както и прекаляването ми с мазни храни. Теглото ми е наднормено и прочетох някъде, че това също е предпоставка за появата на камъни в жлъчния мехур. Напоследък болките много се усилиха и трябваше да прибегна до оперативна намеса. Прочетох за безкръвните операции на жлъчка на д-р Цветков и д-р Дойчев и прецених, че те ще са моят избор. Пиша това, за да изразя своята благодарност към тях, защото те свършиха своята работа перфектно. Камъните са премахнати и болката изчезна. Сега аз ще се постарая да сваля някой друг килограм и да намаля мазните и вредни храни, за да не се повторят вече познатите последици.

  21. Виктория Павлова каза:

    Д-р Цветков и д-р Дойчев са страхотни лекари, те не само си разбират перфектно от работата, но и имат много добронамерено отношение към пациентите си, което също е много важно и мисля съществена част от лекарската професия. Преди време имах здравни проблеми свързани с хемороиди. Аз съм малко над 40 години и бях чела някъде, че това е често срещан проблем при доста хора.Първо се опитах сама да се справя, но не съумях и се наложи да прибегна до безкръвните операции на докторите Цветков и Дойчев. Уверявам ви, че е безболезнено, леко и ще ви изпишат до ден след операцията. В същото време, ефектът е сто процента налице и повече няма и помен от неприятните образувания. Направете правилния избор, защото компромиси със здравето не трябва да се правят, то е най- важно.

  22. Никола Петров каза:

    Доколкото знам хемороидите могат да бъдат премахнати по няколко начина: чрез неоперативно лечение, чрез мини- инвазивни процедури и чрез хирургично лечение. Различните методи се прилагат в зависимост от стадия на развитие на самите хемороиди, но бъдете сигурни, че колкото по- рано предприемете някакви мерки за отстраняването на този неприятен проблем, толкова по- добре. Аз ви препоръчвам, ако не успеете да се справите сами чрез повишаване на хигиената след дефекация, спазване на диета и т.н., обърнете се към д-р Стоян Цветков и д-р Георги Дойчев, тези хора наистина си разбират от работата и ще ви бъдат много от полза. Те прилагат бекръвна операция на хемороиди, при която възстановяването е бързо и леко, както и самата операция, изписват ви до ден, а резултатът е, че се чувствате по- здрави от всякога. Аз направих така и вече съм излекуван, сега е ваш ред да последвате примера ми.

  23. Светослав Грошев каза:

    Аз подобно на Стефан имах хемороиди и също не потърсих лекарска помощ веднага. Беше ме малко срам, защото си мислех, че появата им се дължи единствено на ниска хигиена и си виках:”- Какво ли ще си помислят хората за мен?”. Моят съвет е, че не трябва да правите тази грешка, защото колкото повече време минава, толкова повече се задълбочава проблема. Прочетох в интернет за безкръвни операции на хемороиди и болшинството от хора твърдяха, че това е най- добрият метод за справянето с този проблем. Отново в интернет видях рекламата на д-р Цветков и д-р Дойчев и реших да се обърна към тях. Операцията протече леко, възстановяването ми мина бързо и безболезнено и още деня след оперативната намеса бях изписан. Трябва да похваля и клиниката, където бях настанен за кратко, беше луксозна като хотел и не приличаше на типична болница. Като цяло останах доволен. 🙂

  24. Стефан Щерев каза:

    Известно време имах проблеми при ходене по голяма нужда, но не знам защо не им обръщах голямо внимание. Просто българите имат ниска здравна култура и аз очевидно спадам към тези българи, защото проблемът ми лека полека се задълбочаваше, но аз продължавах да го игнорирам и да се придържам към забързаното ми ежедневие. В един момент обаче дефекацията ми биваше придружена от алено червена кръв и тогава вече се стреснах и реших да потърся лекарска помощ. Един познат ми препоръча докторите Цветков и Дойчев, тъй като били професионалисти в тази сфера на лечение и са помагали на много хора. Отидох на преглед и се оказа, че имам хемороиди. Гореспоменатите доктори практикуват безкръвни операции на жлъчка и хемороиди и се погрижиха за мен. Болка не почувствах, нещо повече- бях изписан само след ден и проблемът беше решен. Сега се чувствам много добре и здрав, и съжалявам, че не направих нещо по- рано.

    • Петьо каза:

      Не бих казал, че българите имат ниска здравна култура, но със сигурност нямат никакво доверие в здравната система и докторите. И с абсолютно право. Да не говорим какви суми трябва да плащат, независимо, че са уж здравно осигурени.

  25. Stoilka каза:

    Здравейте,преди 2 седмици д-р Дойчев и д-р Цветков ми оперираха жлъчката по безкръвен метод,след 1 ден престой ме изписаха.Възстанових се за по-малко от 1 седмица.Огромни благодарности на целия екип.

  26. mitko spasov каза:

    Ползвал съм услугите на д-р Дойчев и д-р Цветков.Останах много доволен! 😀

  27. Д-р Дойчев каза:

    Здравейте госпожо Савова, относно вашето запитване, цената на безкръвна операция на жлъчка е 300 лв. на здравно осигурено лице. За подробности на посочения телефон.

    • Петьо каза:

      След като едно лице е здравно осигурено, защо трябва да плаща за операция? Що за идиотска държава? Що за варварщина да съдираш най-бедните хора на земята с такива суми? Що за изроди управляват България? Всичко е толкова абсурдно, че единственият изход на този народ е небитието.

      • Стела каза:

        На мен ми предстои такава операция , до колкото разбрах , тази сума е за консумативи, материали или инструменти не знам как да го кажа , които са за еднократна употреба .

  28. катя м. каза:

    Моя близка се поинтересува – работят в Пазарджик и Пловдив, в частна клиника. Но излиза по-евтино, отколкото в София и на други места в Пловдив. Отзивите са много добри. На другия ден си тръгваш и нямаш грам проблем.

  29. mariana savova каза:

    Интересува ме цената на безкръвна операция на жлъчка!Изпратете на e-mail:savova_mariana@abv.bg!Къде оперират тези лекари-град,клиника…

  30. Ivan каза:

    Mnogo sa dobri i dvamata. Opreriraha me bezkruvno ot jluchka i se vaztanovih v ramkite na sedmica. Napulno nadejni sa. Preporuchvam gi na vsichki, nqma da sujalqvate. 🙂 Spored men sa neveroqtno dobri, uspeh za napred 🙂 Pozdravi Ivan ot Stara Zagora 🙂

  31. надежда каза:

    Не съм предполагала,че с безкръвна операция ще ми извадят жлъчката с голям камък.Оздравях за по-малко от седмица.Огромни благодарности на Д-р Дойчев и на Д-р Цветков

  32. Стефан С каза:

    Не съм мислел, че този тип операции са толкова безболезнени. За една седмица се възстанових напълно. Благодаря ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *