Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мазилото на Вишневски ще ви помогне да разрешите сложни проблеми със здравето на кожата

Вишневски мехлем, или балсамов мехлем на Вишневски, е силен антисептик и дезинфектант. Малко хора знаят, че могат да открият това лекарство в аптеката

вишневски

С помощта на мехлема Вишневски може да се решат сериозни проблеми с кожата. По този начин ще си спестите много нерви и излишни пари за скъпи и неефективни лекарства.

Мехлемът носи името на известният руски военен хирург Александър Василиевич Вишневски – член на Академията на медицинските науки на СССР ( 1947 ).

Известното и много ефикасно мазило е създадено през 1927 г. В състава му влизат екстракт от бреза, катран и рициново масло. Катранът увеличава притока на кръв към тъканите, прахообразния ксероформ действа като антисептик, а рициново масло помага на ценните вещества да проникнат по-добре в кожата.

Лечението с мехлем Вишневски е много лесно

1. Ако е налице упорито акне, вземете марля с подходящ размер и сложете върху нея малко мехлем. Тази лечебна лапа трябва да остане цял ден. След като се махне, се почиства със спирт. Мехлемът ефективно издърпва гнойта.

Ако се е образувал абсцес, след откриването му, се слага друга превръзка с антибактериален мехлем или хипертоничен разтвор.

2. При първи признаци на акне се прави превръзка по начина, описан по-горе. Оставете за една нощ и след това избършете пъпката с лосион, съдържащ алкохол. Манипулацията се извършва най-добре у дома в почивните дни, когато няма вероятност да излизате навън.

3. Мехлемът действа много добре при болезнени, така наречени подкожни пъпки, които няма как да изчезнат в дългосрочен план. Направете компрес за през нощта с Вишневски маз, а на сутринта ще видите, че ситуацията се е променила значително.

4. Мехлемът Вишневски е необходимо и ефективно средство за лечение на язви при лежащи пациенти, тъй като увеличава кръвообращението в тъканите.

5. Болните от диабет често се оплакват от трофични язви. С това лекарство трофичните язви се лекуват много успешно. Мехлемът стимулира нервните окончания, кожата се възстановява бързо, а язвите постепенно изчезват.

6. Изгаряния и рани от измръзване се третират успешно с това прочуто още от времето на Великата отечествена война лекарство. Ненапразно наричат балсамовия мехлем на Вишневски „най-ценното лекарство на войника„.

Александър Василиевич Вишневски

Вдъхновени от най-новите антибиотици, хирурзите са забравили за мехлема на Вишневски. Лекарите също го изписват все по-рядко. Но в ежедневието на обикновените хора тази чудна маз все още е незаменима и трябва да бъде в аптечката на всеки дом аптечката . На първо място заради широкия спектър на действие. И не на последно място – при прилагането на това мазило няма никаква вреда. Мехлемът на Вишневски може да откриете в аптеките. Цената на една опаковка е около 6 лева.

Източник: www.neboleem.net

Ин дерма псориазис
ИН ДЕРМА помага при псориазис

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *