ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мазилото на Вишневски ще ви помогне да разрешите сложни проблеми със здравето на кожата

Вишневски мехлем, или балсамов мехлем на Вишневски, е силен антисептик и дезинфектант. Малко хора знаят, че могат да открият това лекарство в аптеката

вишневски

С помощта на мехлема Вишневски може да се решат сериозни проблеми с кожата. По този начин ще си спестите много нерви и излишни пари за скъпи и неефективни лекарства.

Мехлемът носи името на известният руски военен хирург Александър Василиевич Вишневски – член на Академията на медицинските науки на СССР ( 1947 ).

Известното и много ефикасно мазило е създадено през 1927 г. В състава му влизат екстракт от бреза, катран и рициново масло. Катранът увеличава притока на кръв към тъканите, прахообразния ксероформ действа като антисептик, а рициново масло помага на ценните вещества да проникнат по-добре в кожата.

Лечението с мехлем Вишневски е много лесно

1. Ако е налице упорито акне, вземете марля с подходящ размер и сложете върху нея малко мехлем. Тази лечебна лапа трябва да остане цял ден. След като се махне, се почиства със спирт. Мехлемът ефективно издърпва гнойта.

Ако се е образувал абсцес, след откриването му, се слага друга превръзка с антибактериален мехлем или хипертоничен разтвор.

2. При първи признаци на акне се прави превръзка по начина, описан по-горе. Оставете за една нощ и след това избършете пъпката с лосион, съдържащ алкохол. Манипулацията се извършва най-добре у дома в почивните дни, когато няма вероятност да излизате навън.

3. Мехлемът действа много добре при болезнени, така наречени подкожни пъпки, които няма как да изчезнат в дългосрочен план. Направете компрес за през нощта с Вишневски маз, а на сутринта ще видите, че ситуацията се е променила значително.

4. Мехлемът Вишневски е необходимо и ефективно средство за лечение на язви при лежащи пациенти, тъй като увеличава кръвообращението в тъканите.

5. Болните от диабет често се оплакват от трофични язви. С това лекарство трофичните язви се лекуват много успешно. Мехлемът стимулира нервните окончания, кожата се възстановява бързо, а язвите постепенно изчезват.

6. Изгаряния и рани от измръзване се третират успешно с това прочуто още от времето на Великата отечествена война лекарство. Ненапразно наричат балсамовия мехлем на Вишневски „най-ценното лекарство на войника„.

Александър Василиевич Вишневски

Вдъхновени от най-новите антибиотици, хирурзите са забравили за мехлема на Вишневски. Лекарите също го изписват все по-рядко. Но в ежедневието на обикновените хора тази чудна маз все още е незаменима и трябва да бъде в аптечката на всеки дом аптечката . На първо място заради широкия спектър на действие. И не на последно място – при прилагането на това мазило няма никаква вреда. Мехлемът на Вишневски може да откриете в аптеките. Цената на една опаковка е около 6 лева.

Източник: www.neboleem.net

Ин дерма псориазис
ИН ДЕРМА помага при псориазис

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *