Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на лимфата по системата на Олга Бутакова

Олга Бутакова e лекар с 25-годишен опит, която често изнася лекции за ролята на лимфата в човешкия организъм и болестите

Олга Бутакова

Олга Бутакова е руски лекар, натуропат, автор на популярни статии и участник в предавания за здравето и сутрешни блокове по руските телевизии. Тя често говори за това какво се случва след запушване на лимфните възли и колко опасно за организма е слабото представяне на лимфната система.

Олга Бутакова препоръчва прочистване на лимфата в три етапа, както следва:

Олга Бутакова
Олга Бутакова

Етап 1: да се придвижи течност от междинното пространство в лимфните и след това към черния дроб и червата;

Етап 2 – да абсорбират токсините от червата;

Етап 3 – да компенсирате загубата на витамини и минерали.

В тази връзка руската лекарка не отрича станалото популярно на запад прочистване на лимфата с натурални сокове и билкови чайове.

limfna-sistema

Ето какво представлява и метода на доктор Олга Бутакова

Курсът на пречистване се извършва, както следва. Вземат се по три таблетки женско биле дневно, след разтваряне на таблетките в чаша топла вода. 45-50 минути след двете таблетки таблетки женско биле се изпиват две таблетки кафяви водорасли. Процедурата се прави 30-45 минути преди хранене.

aktiven-vaglen

Продължителността на лечението е около 10-14 дни. Успоредно с приемането на тези две хранителни добавки, Олга Бутакова препоръчва и прием на витамини, минерални добавки и пробиотици. Но по силата на опростената схема, можете да използвате най-добрите лекарства: женско биле, кафяви водорасли, активен въглен, витамин С и фолиева киселина.

И още малко информация. Прочистването на лимфата се основава на два процеса – стимулиране на лимфотока и прочистване на червата с помощта на адсорбенти.

Отличен лимфен-стимулиращ ефект имат натуралните сокове – те регулират водния, електролитен и киселинно-алкалния баланс.

По време на прочистването задължително се правят упражнения и масажи. Масажите са леки, нежни и деликатни. Обичайно започват от периферията към центъра на краката. Следователно, масаж трябва да се направи само в посока на лимфните възли.

Не е добре да се посещава сауна по време на прочистването, както е допустимо само посещението на парна баня. Там температурата не бива да е по-висока от 60 градуса. Не трябва да се ползват също така и електрически възглавници, одеяла и други средства за физическа терапия.

Източник: evehealth.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *