Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата на Людмила Гурченко: тайната не е в движението

В тази статия за диетата на Людмила Гурченко ще разберете как тази достолепна руска актриса поддържала страхотната си фигура

lyudmila-gurchenko

Людмила Гурченко е на 75 години, когато демонстрира послучай своя юбилей перфектна фигура. Руската актриса е успяла да запази младежката си фигура през целия си живот, благодарение на няколко не чак толкова строги правила, които спазва без да се оплаква.

Никой, никога и при никакви обстоятелства не е виждал Людмила Гурченко дебела. През целия си жизнен път актрисата успя да запази изящната си фигура.

Близки до талантливата артистка споделят, че тя винаги се е хранила здравословно, за да не наддава на тегло. Нейната диета се състои от прости продукти, които са ѝ помагали да остане слаба, без вреда за здравето. С поглед към снимките на актрисата в различни години от живота ѝ, можем спокойно да кажем, че диетата на Людмила Гурченко наистина работи!

lyudmila-gurchenko-dieta

Предлагаме ви да се запознаете с принципите на диетата на Людмила Гурченко. Започнете да ги спазвате още днес и останете слаби, здрави и красиви през целия си живот.

Как да имаме тънка талия – изпробвани и работещи съвети от руската актриса Людмила Гурченко

lyudmila-gurchenko-rezhim

1. Правилна комбинация от продукти. Храната за всяко хранене трябва да бъде избрана така, че съставките да се абсорбират от тялото колкото е възможно по-бързо.

2. Хранете се 5-6, а защо не и 7 пъти на ден! Колкото по-често и по малко, толкова по-добре.

3. Отказ от баластни продукти. Звездата строго ограничава приема на захар и сол, и високо-калорични сосове (на базата на майонеза и заквасена сметана).

4. Чувстваш се добре – това е залог за успех. Има дни, споделя приживе актрисата, в които хапвам парче торта, без да си позволявам или да се обвинявам. Лошото настроение така или иначе ще предизвика провал на диетата и преяждане. Затова по-добре изяжте един шоколад в добра компания и с чувство, отколкото да се тъпчете и да се самообвинявате.

5. Какво беше това пържена храна? Приготвяйте храната си на пара. Предпочитайте месото да е варено, но не и печено. Комбинирайте правилно храните. Включете поне един разтоварващ ден, през който ще хапвате само сурови зеленчуци.

6. Пийте. Колкото и когато можете. Само вода, чай или зеленчукови сокове. Без плодови сокове, смутита, газирани напитки, алкохол и бира.

Е, както сами виждате, не е нещо, което да не знаем, или да е трудно за изпълнение.

В заключение ще ви споделим един любопитен факт – талията на актрисата никога не е била повече от 50 сантиметра.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *